Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 70 kg -os férfi vagyok. Ha...

70 kg -os férfi vagyok. Ha azt mondom egy 100 kg feletti nőnek, hogy versenyezzünk: aki előbb lesz 85 kg, az nyer, az sértés?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 17:17
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
36%
Nem.... Az sertés....
2023. máj. 14. 22:13
 12/24 anonim ***** válasza:
90%

11: sertés?!

Akkor a kérdező meg egy kutya is lehetne akár, van 70 kilós házőrzőnk. :D

2023. máj. 14. 22:20
 13/24 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyeneknek szoktak piát önteni az arcába.
2023. máj. 14. 23:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ez függ a hölgy magasságától is. Ha 190cm és a fogadás nyomatékául még egy - két röfögö hangot is kiadsz magadból, akkor nem sértés, inkább kellemetlen hogy leb...sz egy pofont neked és padlót fogsz mielőtt az esti szalonnára és zsíroskenyérre gondolnál.

Ha ugyan ez a szitu, csak 160cm a hölgy akkor sértő. Amúgy pedig ha felhizol és nyersz ő meg tesz a fogadásra akkor tét nélkül csak kiröhög (kiröfög).

2023. máj. 14. 23:35
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen azt olvastam, hogy 70 éves vagy, de ok. megvan, ez a tárolt kilóid száma.

Semmiképp nem udvarias ilyet mondani, de ha ez mindkettőtöknek az egészségét szolgálja akkor korrekt. Ha te 190-es égimeszelő vagy akkor jó neked is. Holgyben 100 felett már nehéz elképzeltem olyat, hogy ne férne rá a fogyás.

Kezd azzal, hogy meghatározzátok a tétet. Ez a legfontosabb.

Legyen mondjuk egy kerékpár erősített vázzal, vagy egy komolyabb mérleg, (mázsa🤣😁).

Hogy egeszsegkárosodás nélkül menjen az ügy kössétek ki, hogy három hónapon belül nem lehet nyerni, így korrekt is lehet.

2023. máj. 14. 23:52
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Ha ezer éves barátság van köztetek, akkor okés, különben egy nőnek óvatosan mondani bármit is... Egyébként szerintem - ha ez mindkettőnek célja, és szeretne ösztönző embert hozzá - akkor kiváló játék, hajrá! Megbocsássatok, de 70 kilóval bármekkora férfi úgy néz ki, mint egy nyegle iskolásforma gyerek. Nem dől össze a világ, ha felszed magára valamit.
2023. máj. 15. 02:08
 17/24 anonim ***** válasza:
64%
Az, valószínűleg a nő helyében eltörnélek mint a ropit
2023. máj. 15. 06:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan, 70 kilós kis egy szál bél vagy és 100 kiló felettiekkel akarsz okoskodni. Nem gondolod hogy levernek?

Törékeny férfi vagy. Inkább ne "viccelődj"

2023. máj. 15. 06:32
 19/24 anonim ***** válasza:
48%
Voltam 110 kiló, egy év alatt leadtam 50et. Te viszont nem szedsz fel egy év alatt 15 kiló izmot se.
2023. máj. 15. 06:56
 20/24 anonim válasza:

Már nem tudod mit találj ki:DD Ember, tedd magad egészségessé, és ne foglalkozz mással:D Majd lefogy ha akar az a másik ember. Ha meg nem akar, akkor te meg fejen is állhatsz, akkor sem fog. Főleg ha ki van zárva, hogy köztetek bármi is legyen-a barátságon kívül.

Értsd meg, hogy a másik ember nem véletlenül mond/ír valamit. Az adott szó minden normális embert kötelez. Az nem egy papirfecni amire az ember firkant valamit, és utána eldobja. Súlya van. Valamit elcsesztél, a következménye az ami, tessék emelt fővel viselni, főleg ha már nem lehet vissza csinálni, mert emberéletek függnek tőle. Békélj meg ha hibáztál, és a meglévőkből teremts. Sokan összetennék a két kezüket, ha egy illetővel-csak beszélgethetnének-és még sem tudnak, mert az elérhetetlen számukra. Te eltudod érni,hogy kommunikálj vele-de szabályokkal, amik nem papirfecnik..Tessék helyre rakni magad. Az a másik is fogja, ha majd elérkezik az ideje-de nem akkor amikor te kényszeriteni akarod, hanem akkor amikor ő majd úgy gondolja, hogy belevág.

2023. máj. 15. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!