Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1600-1800 kalóriáig miket eszel?

1600-1800 kalóriáig miket eszel?

Figyelt kérdés
Van egy listám, de ha már a tojásra meg a csirkére gondolok inkább nem eszek.
2023. máj. 14. 16:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi mérvadó a válaszom mert én vegetáriánus vagyok, de ezeket szoktam enni:

Reggeli: müzli tejjel (a mixit.hu ról rendelem, tudom drága, de finomak), néha valamilyen itthon készített egyszerű kevert süti, de van hogy csak 2 túrórudi. Ezek 300-400 kalória.

Ebéd: az interfoodtól rendelek. Főzelékek, rántott zöldségek krumpival/rizzsel, levesek, saláták. Kb 500-600 kalória. Plusz ebéd után valami kis nasi, pár db keksz vagy ilyesmi max 200 kalória.

Vacsi: általában kenyér valamivel. Rántottával, vega felvágottal, sajttal, túróval + egy kis zöldség paradicsom vagy paprika. De pl a rántottához mindig almát eszek mert tök finom :D Ezek kb 400 kalóriák. Van hogy megiszok egy kis gyümölcsturmixot is. Vagy ha aznap kevés fehérjét ettem akkor iszok fehérjeport.

Ma pl reggelire almás diós paleosütit ettem, ebédre rántott gombát sült krumplival, és után párom hozott fagyit, szóval vacsira csak egy fehérjeport ittam meg ettem egy banánt.

2023. máj. 16. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!