Ha gyakran vagyok éhes, az azt jelenti hogy magasabb a kalóriaigényem?
Aztv jelenti hogy rosszul táplálkozol.
Mert ha jól lakik az ember akkor elég max 3-szor enni egy nap.
DE én például csak kétszer eszek és soha sem vagyok éhes.
Tartalmas jó kaját eszek.
Lényegében. Azt jelenti,hogy rosszul van összerakva az étrended. A tápanyagokkal lehet játszani. Én alacsony szénhidrát-magasabb zsírtartalmú diétára-életmódra váltottam bő egy hónapja.
Napi 3 étkezést minden gond nélkül bírok, éhezés nélkül. 9-kor reggeli, 2-kor ebéd, 8-kor vacsi. Jól érzem magam, sok energiával, és fogyok is mellé. (mert nekem kell fogynom)70-100gramm között tartom a szénhidrátot, a kalóriám 1800-2000 között mozog. (nőként viszonylag magas vagyok)
Régebben 2-3 óránként már kopogott a szemem, korgott a gyomrom, éhes voltam, mert szarul kajáltam, szénhidrátalapúan. Nekem az nem tett jót. Csak kövérré és éhessé tett.
Összefoglalva az előzőeket: ha egészséges vagy, akkor jelentheti azt, hogy túl kicsi a kalóriakeret, de azt is, hogy rossz az étrended összetétele a számodra (egyénfüggő, hogy kinek mi a jó). Én a szénhidrát-zsír arányon kívül az élelmi rostok mennyiségére is felhívnám a figyelmed. A WHO ajánlása 30 g naponta. Ehhez irgalmatlan sok zöldséget kell enni.
Az is lehet, hogy valamilyen anyagcsere-betegséged van, például inzulinrezisztencia. Ha nem tudsz gyomorkorgás nélkül fogyni, akkor menj el a háziorvoshoz, és nézesd meg magad.
4.
200 körüli chval fogysz? Az igen! Én 175cm vagyok, 2. válaszoló, és 160-al semmit se fogytam pedig orvos ajánlotta. Igyekszem 100 alatt tartani a heteim legnagyobb részében, és így indult meg a fogyás csak. Nem mintha nehéz lenne, jól érzem magam vele. Kalória ugye 1800-2000 között van nekem. Nagyon mások az emberek, ez is egy példa erre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!