Fiúk, férfiak! Van köztetek, aki amikor nagyon közel van a számára ideális testhez, annyira éhes a teste, hogy mindig visszaesik a nagy evésbe, és kezdheti az egészet elölről?
Éhség érzet visszaszorítására, amit én ajánlok:
Kávé, cukor és tejszín nélkül. Nem koffein, hanem kávé.
Víz.
Zab vagy bármi más, aminek magas a rosttartalma.
Ha úgy érted el az ideális alakod, hogy edzettél és diétáztál, akkor a hirtelen leállás helyett próbáld meg megtalálni az egyensúlyt, hogy egyél néha azt, amit kívánsz és kalória deficit körül maradj.
Hát igen, ez így nagyon egyszerű leírva, de ha ezeket az ételeket, italokat fogyasztottam hónapokon át, akkor besokall a szervezet, s mást kíván.
Kávét nem tudom, érdemes-e fogyasztani úgy, hogy utálom, és sohasem iszom. Inkább teát szoktam, minden nélkül is, sőt, zabpelyhet is - reggel, délelőtt, délben is csodálatos diétás ételeket, de délutánra megjön az étvágy nemkívánatos ételek felé is. Aztán persze újra minden működhet pár napig, de mikor már majdnem minden tökéletes, minden zsír lemegy, akkor mintha követelné a test a plusz energiát.
Egy bizonyos szint folott nem sullyedunk egy bizonyos szint ala.
Legyen ez benned.
Utolsó:
Igen, a rágó is működik egy darabig. De örökké nem.
tegnap 03:33
Igen, ez is működik egy darabig. De örökké ez sem. Ezeken már mind túl vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!