Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1500 kalóriát eszek minden...

1500 kalóriát eszek minden nap, és nehéz fizikai munkát végzek, mégsem fogyok. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy emellett a munka mellett semmi erőm nem marad edzeni, de hétvégén azért el szoktam járni a kutyámmal túrázni, vagy bringázok 1 órát. 80 kiló vagyok, ez nem megy se feljebb, se lejjebb, hiába változtattam az étrendemen már 1.5 hónapja. Előtte napi 2 milkát is megettem, zsíros, olajos és gyors kajákat ettem, most teljesen átálltam egészségesebbre. Reggelire általában abonettet eszek és tojást, de van, hogy csak sovány túróval, vagy kis májkrémmel, vagy ha sietek akkor egy protein szeletet. Uzsonnára valami gyümölcsöt eszek, vagy joghurtot. Ebéd az változó, de kis adagokat eszek, nem fogyasztok vörös húsokat, sem zsíros, olajos ételeket. Uzsonnára van, hogy csak egy kis műzlit eszek tejjel, de délutánra már nem nagyon marad étvágyam, vacsorázni már nem szoktam, csak teázni. Napi 8 óra alvás is megvan. Ami még lehet, hogy egyszerűen nem tudom magam rávenni, hogy napi minimum 2 liter vizet igyak. Nagyjából 1 litert tudok meginni. Lehet ez a baj? Szerintetek mit kéne csinálnom? 29L

2023. máj. 11. 11:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
Olvastam én is a vízről. Nalam az egyik probléma ez. Egy kicsit legyél türelmesebb.
2023. máj. 14. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!