Mi történik, ha nem mozgok rendszeresen, de kalóriadeficitben vagyok?
Nem szeretek mozogni őszintén. Persze olyan van, hogy tollasozunk, pingpongozunk néha a barátommal. De hogy konkrétan fussak, videókra eddzek vagy gépeken, nekem az nem jó, nem tudom hosszútávon csinálni, csak nyűg.
Deficitben vagyok, ezzel már lement 9 kg, de hátra van még 12.
Ha nem mozogsz igencsak beszűkül az a kajamennyiség amit megehetsz, nem valószínű, hogy így eléred azt a súlyt amit akarsz, vagy ha igen kb koplalnod kell hozzà, az pedig nem egészséges, + egyenes út szokott lenni a falási rohamokhoz, és a visszahízáshoz.
Őszintén, én sem az a típus vagyok aki imád mozogni, régen kifejezetten utáltam, de most már elvagyok vele, elfogadtam hogy kellett a fogyáshoz is, és a súlytartáshoz is kell. Szükségem van rá, hogy ne kelljen napi 2x felborulnom az éhségtől, lehessen egy relatív kényelmesnek mondható energiabevitelem, hogy rendes (és abszolut tudatos) étkezés mellett mondjuk megihassam a kedvenc kávémat heti párszor, vagy egy finom proteinturmixot. Ehhez mozognom kell, hogy beleférjen, és hogy tartsam a lefogyott súlyomat, amúgy nem is keveset. Heti 5x 2 órát úszni járok, hétvégén edzőgépeken edzek itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!