Mennyit fussak egy nap, ha fogyni szeretnék?
Elhatároztam hogy amúgy is futni akarok, de nem birok még egyszerre sokat de a futás fogyaszt egyáltalán?
Szobabicikli és bicikli nem volt hatással se az izom edzés...
Futásra mondják hogy a legjobb
140 kiló vagyok 176 centire viszont most elkezdett érdekelni a sport hogy kicsit más legyen az életem. Meg szeretnék jól kinézni.
Mennyi a napi kalóriabeviteled, kérdező? Amíg a kalóriaszámolás és a fogyás alapjaival nem vagy tisztában, addig hiába szobabiciklizel, hiába edzel, hiába futsz (ami 140 kilósan tényleg nem jó ötlet), nem fogsz fogyni, hiszen ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor nincs fogyás sem.
Kalória deficit a legfontosabb eleinte, persze ha sportolsz mellette azzal felgyorsíthatod a folyamatot, illetve sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben :)
Ha nem megy a futás, akkor mehet a sima séta is vagy gyors séta vagy vegyesen, aztán szép lassan belerázódsz majd.
"szakemberrel étrendet is írattam"
Akkor a szakember vagy nem volt szakember, vagy mégse tartottad az étrendet.
"kalóriadeficit sose működött"
Akkor rád nem vonatkoznak a biokémia törvénei? Minden civilre, sportolóra, nőre, férfira, betegre, egészségesre vonatkoznak a biokémia és a biofizika törvényei, de időnként előkerül valaki a gyakorikerdesek.hu-n, akire nem. Érdekes. Mindenesetre olvasd el ezt a cikket, mielőtt 140 kilóval elkezdesz futni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!