Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízok? kb 20 napja...

Miért hízok? kb 20 napja figyelek a bevitt élelmiszer mennyiségéra. reggelizek rendesen, tej kenyér, valamilyen felvágott, nem viszem tulzásba. Az ebéd szokásos, de úgy félúton befejezem. a vacsi kevés tejfel.4 kg-ot híztam. miért?

Figyelt kérdés
hízás

2023. ápr. 29. 11:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Mit jelent az, hogy félúton befejezed?
2023. ápr. 29. 18:37
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem, az ebéd felét a tányéron hagyja.

Ebböl is látszik, hogy csak tippelget, semmit nem mér, semmit nem számol, és csodálkozik, hogy nem fogy

2023. ápr. 29. 19:03
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

"reggelizek rendesen, tej kenyér, valamilyen felvágott, nem viszem tulzásba"

Ez mit jelent? Mert ami neked nem túlzás. az másnak lehet akár ötszöröse a normálnak!

"Az ebéd szokásos, de úgy félúton befejezem"

Mi a szokásos - nagyon nem mindegy -, meg mi a félút - lehet, hogy az ebéded fele egy testépítö napi adagja lenne mennyiségre!

"a vacsi kevés tejfel"

Mennyi a kevés - nem mindegy, 1 evökanál, vagy egy fél literes pohárnyi!

2023. ápr. 29. 19:06
 14/22 anonim ***** válasza:
18%
Viccen kívül nem tudunk semmit.Azt se tudjuk hogy nő vagy e vagy férfi.Ha nő akkor pl fogamzástablettától is lehet meg egyéb más problémák miatt.
2023. ápr. 29. 20:11
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
14-es: az elég valószínütlen lenne, hogy a fogamzásgátlótól pont akkor kezd hízni, amikor szerinte elkezd figyelni arra, mennyit eszik!
2023. ápr. 29. 20:31
 16/22 anonim ***** válasza:
27%
Ki az aki lepontoz??
2023. ápr. 29. 21:13
 17/22 anonim ***** válasza:
29%

Ezekszerint nem figyelsz. Tudod, nagyon szimpla a történet. Ha több kalóriát viszel be, mint amit elégetsz, akkor hízol. Egyértelműen ez a helyzet.

1db 1kg-os fehér kenyérben van kb 2500 kalória, 100g tejfölben is van vagy 200, 1l tej is 450 körül, a felvágottakban is sok van.

Az ebédről nem tudunk semmit, de feltételezem, hogy az is valami kalóriabomba. Gondolom nem is vizet iszol egész nap. A cukros löttyök is tele vannak kalóriával.

Na mindegy, kezdj el valóban figyelni, és számold a kalóriákat. Ennek semmi értelme nincs, hogy figyelsz, hogy kevesebbet egyél, ha a kevesebb étellel több kalórát viszel be, mint én 2kg étellel.

2023. ápr. 29. 23:43
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
A kérdezőnek sajnos fingja nincs a kalóriaszámolásról.
2023. ápr. 29. 23:48
 19/22 anonim ***** válasza:
23%
Furcsa de fogyokura alatt en is tobbet mertem ket het utan, mint amikor elkezdtem. Majdnem elsirtam magam. Aztan anyam konyorgott, hogy folytassam, ne hagyjam abba, es kb egy honap mulva viszont komolyan elkeztem fogyni, masfel honap alatt 15 kilo ment le.
2023. ápr. 30. 00:08
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

@19

Másfél hónap alatt 15 kg? Az elég kemény fogyás, nem lett semmi bajod?

2023. ápr. 30. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!