176 cm-hez ez sok?
Számold ki BMI kalkulátorral az kiírja ha nem ideális
Sztem amúgy teljesen normális!
Teljesen normális.
Abszolut felesleges mindenképp ideálisabbnak gondolt, alacsonyabb súlyra lefogyni, ha ahhoz olyan életmódot kellene tartanod ( kevesebbet enni a jelenleginél, és többet mozogni), amit már szenvedésnek érzel, csak azért hogy kisebb súlyod legyen.
Az önkínzás: koplalás, túlhajszolás, hosszútávon épelméjű ember számára nem fenntartható!!! Ezt jó ha megjegyzed.
Én pl nagy súlyról fogytam le évek alatt, látom magamon, hogy rám férne még, fogyhatnék még pár kgt, ha csak a külsősegeket nézem, de nem akarok fogyni már. Miért? Mert nem akarom kizsigerelni magam pusztán egy divatosabb alakért, kisebb, jobban hangzó testsúlyért. Ismerem a határaimat, és tudom, hogy a mostaninál még korlátozottabb étrendet és mégtöbb mozgást már nem tudnèk hosszútávon fenntartani.
Egyszerűen nem feltétlenül éri meg mindenáron a kisebb súly.
Az Én fogyásom konkrétan 175cmhez 67kg-nál állt meg, de már 75 kilónál is baromi boldog voltam, és semmi bajom nem volt magammal. Egyszerűen az az életmódváltás amire berendezkedtem ennyire futotta. Már az a 75kilós súly is egészségesnek számít a magasságomhoz és csak ez az ami számít. Ha ott állt volna meg, nem erőltettem volna tovább akkor sem a fogyást.
Te látod, te érzed.:) Ha nem érzed jól magad, és képes vagy kínlódás nélkül tenni ezért, fogyhatsz pár kgt, de ne divatból csináld, és főleg ne sanyargasd magad. Ha úgy érzed nem megy akkor nem megy. Alapvetően egészséges a súlyod jelenleg, nincs valós szükséged fogyásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!