176 cm-hez ez sok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 176 cm magas lány vagyok, 73 kiló. Szerintetek ez nagyon sok?2023. ápr. 26. 08:43
1/18 anonim válasza:
Nem nagyon sok. Kicsit lehet sok, ha nem sportos, izmos vagy.
Talán 65 körül jobb lenne.
3/18 anonim válasza:
bocsánat a lányt átugrottam.... picit sok, igen, 70 alá lenne jó ha le tudnál menni.
5/18 anonim válasza:
Köszönöm, én 53 kg vagyok.
Amúgy nem neked szólt a válaszom kedves 4-es, hanem a kérdezőnek.
6/18 anonim válasza:
A normál tartományban van, de picit ideálisabb lenne 65 kg körül.
7/18 anonim válasza:
Semmit nem lehet tudni a testösszetételedről, akár tökéletes is lehet. Ha jól érzed magad így, akkor semmi gond. A testösszetételen pedig mindig lehet javítani súlyzós edzésekkel, ha egy kicsit fogyni akarsz, akkor pedig alakíts ki kalóriadeficitet annyi időre, amíg el nem éred a célod.
9/18 anonim válasza:
Hogyha NEKED jó, akkor maradjon.
Én ilyen arányokkal soknak éreztem magam az ízületeim miatt (fájtak), úgyhogy "muszáj voltam" fogyni, mert kellemetlen volt minden.
10/18 anonim válasza:
Én 178cm vagyok. Voltam már ehhez a magassághoz 54kg, 65kg, 74kg és most 81kg… az 54nél mindenki betegnek nézett, talàn a 65 volt nekem ideális de én szeretem a karcsú vonalakat, szerintem 75-ig teljesen normális, hisz lehet rajtad 30kilo izom is, vagy lehetsz te egy kerekebb, nőiesebb alkat. Ezt magad döntsd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!