Ma nagyon sokat ettem, ettem 4 vajas parizeres zsömlét,2 tányér tészta. Ezeket el lehet égetni még a mai napon?
Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 13:12
1/7 anonim válasza:
Ha kihányod a kályhába, akkor igen.
2/7 anonim válasza:
Nagyon sok mit ne mondjak{-_-'}...Minden nap mozogj egy kicsit és semmi nem lesz...
3/7 anonim válasza:
Mihez képest sok? Nem tudjuk a napi kalóriaszükségleted, így a kérdésre konkrét választ nem lehet adni. Az tény, hogy rossz ételeket ettél, zsömle ch, tészta ch. A sok ch-tól pedig hízol. Nem az számít, hogy mennyit eszel, sokkal inkább az, hogy mit.
4/7 anonim válasza:
Első hozzászólónak:
:-)
Egyébként persze hogy el lehet égetni ma! Csak megállás nélkül bicajoznod,vagy futnod kéne
5/7 anonim válasza:
13:36nak:
A Durum tészta nem hízlal és a szervzetnek igenis szüksége van rá, még fogyókúrázás közben is! nem az a lényeg, mit ettél és hogyan, hanem mennyit mozogsz utána. Persze 1 orát várj miután ettél.
Én példám: 2 tányér pörkölt után 3 órás bicklizés terepen, keményen. Eredmény: -2kg.
6/7 anonim válasza:
Simán zsömlét ír, simán tésztát ír. Ebből nem fogom kitalálni, hogy teljeskiörlésű vagy milyen. De valószínűleg nem tk zsemle, abból 4-et nem igazán lehet megenni. Egyébként meg akár durum akár nem, akkor is ch. Ha fogyni akar, akkor pedig a ch-t fokozatosan le kell csökkenteni. Lehet enni, de mértékkel, a ch bevitelnek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!