17 évesen lógós mell ellen?
Sok mindent nem tudsz tenni, feszes nem lesz a cicid hiszen a fogyás miatt a bőröd nem feszes.
Békülj ki a testeddel fogadd el magad úgy ahogy vagy, ha mégis annyira zavar mindenképpen meg kell műttetned a cicijeidet.
2-es, azt hiszem leginkább mell ide-oda :D Sajnos. Én is közel 50 kilót fogytam :D
Keves kérdező, valóban nem sokat tudsz tenni, de fiatal vagy még, pár évig még esélyes, hogy akár javul a helyzet. Sokkal jobban jártál így, mintha a súlyfelesleg rajtad maradt volna, szóval fogadd el, hogy sajnos ez ezzel járt, de hosszú távon legalább biztosítottál magadnak egy egészségesebb életet.
Amit esetleg tehetsz, az a mellizmaid erősítése - a mell zsírszövet, szóval azon nem fogsz segíteni, de az alatta lévő izom segíthet, hogy kicsit jobb legyen a helyzet. De ne csak arra erősíts, mindenre, egy fitt, kiegyensúlyozottan izmos, erős test minden szempontból csak előnyös.
Én 35kgot fogytam, bár nem lány vagyok, de a hasamnál a bőr nekem is megereszkedett.
Nekem rengeteget segített, hogy izmot építettem. Izomépítés + idő, nagyon sok idő. 2 év alatt rengeteget javult a helyzet, de a még a hasamnál mindig meg van ereszkedve a bőr, ahhoz még kell pár év.
Nagyon változtatni nem tudsz rajta, de megtanulhatod, mi az előnyös a strandon és a hétköznapokban.
Ha meg már lekerül a ruha rólad, nem fog zavarni senkit: sokaknak lóg valamennyire.
Valóságban meg senkit nem érdekel :D
Nekem meg pl nincs mellem - azt a két dombocskát nem merészelem annak nevezni - és?
Van barátom több, mint 8 éve, akinek tetszek így.
8-as férfiként mondom a kis cicik izgatóak nincs baj azzal.
A kérdezőnek pedig annyit fogadd el magad biztos lehetsz benne, hogy annak aki szeretni fog teljesen mindegy lesz hogy néz ki a cicid úgy fog szeretni ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!