17 évesen késő fogszabályzót felrakatni mélyharapás ellen?
Nem keso, de jobb lesz ha sietsz, mert 18 eves korodig kapod csak meg kedvezmenyesen. Utana baszott draga lesz a fogszabalyozas.
Ar valtozo, 50-130 ezer kozott van. Nekem par eve pl 100 ezer volt sztk-ban, baratnomnek meg csak 50, masik varosban. Nekem a tervezett 1 ev helyett lett 2,5. Szoval sokszor az orvos se tudja beloni, hogy hany evig kell hordani, de ez ne tantoritson el. A lenyeg, hogy meg a 18. szulinapod elott tegyek fel,mar ha addig kapsz idopontot. Nekem osszesen az elso konzultaciotol szamitva 7 honapot kellett varnom, mire felkerult a fogszabalyzo.
Ha nem a penz szamit huszonevesen boven, harmincasan meg lehet szabalyoztatni ugy, hogy ertelme van. En huszoneves koromban, es jobb is, mert a negy bolcsessegfogam keson nott ki, azok kinovese utolag tonkrevaghatja, torlodast okoz, es nem biztos, hogy ki kene huzatni.
Nekem eleg ritka, hogy a bolcsessegfogaim a legjobbak, most 49 evesen is, viszont foghuzas muszaj volt, mert keskeny szajban nagy fogak torlodtak. Gyerekkori edesseg es akkori vacak fogkrem miatt a korabbi fogaimban mar nagy tomesek voltak, azok kozul huztak.
Bocs, hogy terjengos voltam. Amig nem sorvad az iny, de 35 eves korig egesz biztos, hogy erdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!