Tulsuly utan fogyas..a bör nem allt annyira helyre még?
Sziasztok.
sajnos a terhessegem alatt elegge meghiztam, most 17 honapos a babam es az alakom megint rendbe jött viszont nem erzem magamat mar jol a boromben szo szerint. Lifegosebb itt ott, es nemtudom ezt hogy lehet helyrehozni.
az adataim:
165 cm 68 kg-osan szültem (52 kg voltam terhesseg elött)
most
165 cm 49 kg vagyok.
nem crash dietazok vagy ilyesmi.
egyszeruen visszaalltam a regi szokasaimhoz.
minden nap Pilates es HiT traininget csinaltam baba elott es baba utan is illetve 16:8 szerint eszem.
Szoval a mozgas megvan, nem eszem egeszsegtelenul es megis lifeg a combomon popsimon a bör kisse illetve a hasamon sem szep feszes mint regebben volt.
Van tippetek?
Kell egy kis idő, míg a megnyúlt bőrszövet helyreáll. A legtöbb területen meglesz egy kis mozgással. Problémás helyek a felkar és a comb, popsi, ezek nehezebben jönnek helyre. Mondjuk 165 centivel lehetnél akár 55 kg is, és akkor már szépen feszül. Izmot edzve kifejezetten jól mutat.
Én 63 kg vagyok ezzel a magassággal és jól érzem magam, 54 évesen miniszoknya, bikini :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!