Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb kollagén?...

Melyik a legjobb kollagén? Érdemes megvenni a túlárazott Manker kollagént? Többi lent!!

Figyelt kérdés

Fogyni szeretnék “nagyobb” súlyt szeretnèk leadni de már az elején szeretnék kollagént szedni hogy a börömön segítsen.

L/23

2023. ápr. 17. 10:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

"be lehet vinni 24-48órán át főzött csontlevessel"

Sajnos a vizsgálatok szerint a csontlevesben a hosszú főzés, hőkezelés hatására már csak a csontszövetből kioldódott, hőre nem érzékeny, ezért nem eliminálható toxinok, méreganyagok és nehézfémek (pl. arzén, higany) maradnak jelen, a kollagén, vagy bármilyen mikrotápanyag nem. 24-48 órás hőkezelés pedig aztán végképp extrém. Egy 48 órás hőkezelés után szerinted mennyi kollagén, aminosav, vitamin marad az adott ételben, kedves laikus kommentelő?

"a Jutavites például nagyon jó ár-érték arányú"

A jutavit a magyar piacon a legrosszabb minőségű, leghitvány dozirózási és hasznosulási indexmutatóval rendelkező cég. A termékei nem véletlenül annyira olcsók. Nem véletlenül vannak rendszeresen megbírságolva sem a GVH által. Pont a jutavit kollagén termékét ajánlani nettó butaság.

2023. ápr. 18. 19:13
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
2es válaszoló elég ciki hogy a saját szakmádban dolgozol még és ilyen blődségeket állítasz. Az emberi test nem egy kályha, hogy ha kevesebbet dobálsz be,kevésbé lesz meleg a házban.
2023. ápr. 18. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
11. A kérdés a kollagénre vonatkozik, tehát a válasz is. A kollagén egy protein (fehérje) ami a lizin, prolin és glicin nevű aminosavakból áll. Vitaminok nagy része természetesen elbomlik a főzés során, de a zöldségek és a csontok ásványi anyagát azt megkapod. Ha az arzén és higany koncentráció olyan lenne, ami miatt aggódni kellene akár már csak középtávon, akkor az alapanyagok melyekből egy húsleves vagy inkább kocsonya készül, nem lehetne forgalomban. Nem hallottam olyan emberről aki a nemlétbe fakult volna, mert húslevest vagy kocsonyát fogyasztott.
2023. ápr. 19. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:
15%
Ráadásul ez a manker kollagén marha kollagén,a hal kollagén sokkal jobb
2023. ápr. 19. 16:22
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Nem jobb, hanem az egy másik típusú kollagén.
2023. ápr. 19. 21:36
 16/18 anonim válasza:
100%
Szia! Én is fogytam sokat, végeztem súlyzós edzést is, valószínűleg az segített leginkább abban, hogy feszes legyen a bőröm. Szedtem és szedek kollagént is viszont, a Body Select kollagén italporát iszom most, nekem bevált, tök finomak, sok fajta ízben van. A halkollagén kapszuláját is próbáltam már, az is szuper.
2023. máj. 3. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:
16: mégis mennyi az a sok, amit fogytál és feszes maradt a bőröd?
2023. máj. 3. 23:26
 18/18 anonim válasza:
27%

A lényeg, hogy hidralizált kollagént vegyél. Azt nem bontja le a gyomorsav.

Nagyon jól teszed, hogy már a legelején elkezded szedni.

Sok sikert a fogyásban!

2023. máj. 30. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!