Napi 1100mg Kollagén elég?
Figyelt kérdés
Rendeltem Pure Gold marhakapszulat,és az ajánlott napi bevitel 2 kapszula ami 1100mg.
Kicsit utannaolvastam és rajottem hogy ez egy elég karcsú adag.
Mi lenne ha többet szedték be?
Mondjuk reggel 2 este 2..
Lenne tőle valami bajom?
Legfőképp a bőröm és az ízületeim miatt vettem meg (hátha kicsit feszesít a diéta alatt)
2022. febr. 25. 14:34
1/3 anonim válasza:
Főzzél egy kis körömpörköltet, tele van kollagénnel, olcsóbban jössz ki és élvezed is. A hatása tehát jobb, mint a kapszuláé.
2/3 anonim válasza:
Úgy látom, hogy ebben a kapszulában nincs más, csak kollagén. Mármint sok esetben az ilyenekben még van C-vitamin is pluszban, meg esetleg más is, és ugye azért C-vitaminnal is van már az a mennyiség, ami túl sok, szóval azért ott érdemesebb figyelni. Viszont ha jó terméket nézek, akkor a te általad rendeltben nincs ilyenről szó. Nem hiszem, hogy baj lenne, ha többet vennél be belőle. Mármint, szerintem.
3/3 anonim válasza:
Mit vársz a kollagéntől? Az egy fehérje, attól nem fog több kollagént termelni a szervezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!