Mire érdemes figyelni kollagén vásárlásnál?
Teljes életmódváltásba kezdtem kb. 3 hónapja.
Viszonylag nagyobb súlyfeleslegtől szeretnék megszabadulni (35 kg), eddig 11 kg-val mutat kevesebbet a mérleg.
Súlyzós edzéseket csinálok, hogy ne lógjon a bőröm, de így is úgy érzem, hogy mintha kicsit lógna már (főleg a karomon és a combomon)
Olvastam rengeteg helyen, hogy a kollagén segíthet ezen.
Tudom, hogy természetesen is bevihető állati eredetű ételekkel, de nem szeretem a húst és hasonlókat, csak felvágottként maximum.
Szóval mindenképpen szeretnék kollagént vásárolni, és az érdekelne, hogy mire figyeljek oda a vételnél?
(ha esetleg van bevált márka az is jöhet)
Mennyi egy napi adag pl?
Arra figyelj szerintem, hogy por állagú legyen, mert arányosan így lehet a legtöbbet bevinni egy adaggal. Én GAL marha és Herbastar kollagént szoktam venni, amiből 1 adag kb. 10 gramm, vízben kell alaoosan elkeverni. De mivel nagy súlytól szabadultam meg, napi 30 grammot iszom.
A praktikusság kedvéért én a fehérje shakerbe szoktam rakni, és azzal együtt összerázni.
Szia :)
Én a GymBeam Runcollg kollagénját használom, azt hiszem ez szarvasmarhás. Kb 250 ml vízzel szoktam elkeverni, ettől pont jó sűrű lesz az állaga. Nekem ez bevált és plusz pont hogy C vitamin is van benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!