Ez hány % testzsír lehet? Mennyit kellene még leadnom?
Figyelt kérdés
170cm, jelenleg 71kg.
Hány kg felesleg ban rajtam, illetve ez hány % testzsír?
2023. ápr. 16. 19:38
1/7 A kérdező kommentje:
U.i.: A bőröm azért fura a hasamnál, mert 35kgtól szabadultam meg pár évvel ezelőtt.
2023. ápr. 16. 19:39
2/7 anonim válasza:
24.54 normál test súly nem kell semennyit le adnod teljesen normális testalkatú vagy
A bőröd miatt ne aggódj
Hasonló helyzetben vagyok 130 kg voltam 17 évesen novemberben és most 85kg és lóg a bőröm de még mindig van rajtam súly felesleg de nincs megállás mig lennem jön az a pár kg 65-68 kg kéne hogy legyek
3/7 A kérdező kommentje:
"24.54 normál test súly nem kell semennyit le adnod teljesen normális testalkatú vagy"
A BMI index szép és jó, de ezen nem lehet tájékozódni. Egy profi testépítőt túlsúlyos kategóriába sorolna simán, pedig közel sem az.. Ezért is baromság sajnos BMI alapján dönteni.
2023. ápr. 16. 19:54
4/7 anonim válasza:
Szemre nehéz tippelni, de a gyógyszertárakban szokott lenni spéci mérő, ami testzsír %is megmutatja
5/7 anonim válasza:
A kérdés az, hogy mihez? Illetve ha komolyan tudni akarod, akkor kellene a hátadról, illetve a lábaidról is kép. Ha versenyre készülsz, akkor leginkább az edződdel kéne ezt megbeszélni, mert annak a követelményeitől is függ. Ha csak esztétikailag érdekel, akkor bőven szálkás vagy, egy grammot sem kell fogynod. Felsőtest alapján azt mondanám, hogy maximum is 10%-os a testzsírod, de nem vagyok profi, abszolút laikus szemmel mondom, simán tévedhetek.
6/7 anonim válasza:
Ez komoly, hogy itt ismeretlen emberektől kérdezed hogy mennyi zsírt adj még le? Annyit amennyit akarsz... Te döntsd már el hogy érzed jól magad, ne mások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!