Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány %-os testzsírnál számít...

Hány %-os testzsírnál számít már egy kicsit is zsírosnak az (férfi) ember?

Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

18-20% környékén már igencsak zsíros. 25% felett elhízott a férfi

15% környékén teljesen normális, könnyen tartható és egészséges.

10-12% környéke a sportos, atléta alkat, ezek alatt már főleg élsportolók és (nem naturál) testépítők vannak főleg.

2022. szept. 22. 18:17
 2/4 anonim ***** válasza:
69%
Kiegészíteném az 1. válaszolót, 30% felett vágásérett, 35% felett már csüngőhasú, 40% felett pedig szétfolyik.
2022. szept. 22. 19:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én is kiegészíteném, mert kissé elcsősztak a számok:

18-20% átlagos, lehet sportos is kis észrevehető zsírral.

25% felett túlsúlyos, 30%-nál kövérnek mondható

15% sportos

a 10% pedig tarthatatlan egy normál embernek, 12-13% nagy fegyelemmel elérhető

2022. szept. 23. 00:12
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

#1 vagyok

Talán egy picit valóban elcsúsztak a számok, de fiatal korban egyébként könnyen tartható a 10-12% körüli testzsír. Én legalábbis annak a környékén lehetek, több mérés is hasonló értéket mutatott és nyilván a tükörben is látom. Aztán ahogy az ember idősödik, egyre nehezebb megtartani.

Semmi szigorú diétát sem követek, eszek ugyanúgy mint eddig, csupán a csoki, chips, cukros ital stb mennyiségét minimálisra csökkentettem, ami nekem könnyen tartható.

2022. szept. 23. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!