178cm-hez 65kg milyennek számít?
Tökéletes a testsúlyod. A testtömeg index alapján is, amit kitudsz számolni itt: [link]
Nagyon jó hogy rendszeresen edzel, de ne aggódj nagyon távol állsz a kövérségtől.
Ehhez a magassághoz ez a súly teljesen normális, viszont képek alapján ennél többet is lehet mondani.
Hogy miért érzed magad kövérnek, annak esetedben valószínűleg pszichés oka van, nem pedig fiziológiai. Az edzés, a mozgás, a sport az egészséges élet alapja, azonban azért ne eddzd magad halálra minden nap kötelezően két órában, mert kövérnek érzed magad. Ott kezdődik, hogy a fogyás semmi máson nem múlik, mint a kalóriadeficiten, azáltal a diétán, tehát attól pusztán nem leszel vékonyabb, mert szétedzed magad, hiszen ha nem vagy kalóriadeficitben, akkor nem fogsz fogyni. A mozgásra örömforrásként és egészségmegőrző tevékenységként gondolj.
#1 az az oldal azt mutatja, hogy az alsó határt súrolom. Nem igazán hiszek ezekben.
Férfi vagyok egyébként.
Igen, eléggé izmos vagyok. De régen vékonyabb voltam, és annyi plusz kilót felszedtem (1 év alatt 5öt), hogy zavar.
20 éves vagyok egyebkent.
20 eves, es testkepzavaros.
Allj le a merlegelessel, allj le a fogyozassal, mert ez egyenes ut az anorexiahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!