30plussz kg fogyasnal lóg a bőr?
Figyelt kérdés
Ha gyorsan ha lassan fogyok fog lógni a bőröm?2023. ápr. 15. 19:24
11/17 anonim válasza:
10: nem az a genetika, hogy kövér vagy sem, hanem hogy mennyire húzódik vissza a bőre.
12/17 anonim válasza:
Hát de van olyan, hogy valaki mondjuk szélesebb csontozatú és a család többi tagja is vagy pici, és a család többi tagja is. És így is elhízhatnak a szülők és a gyerekük pici marad vagy fordítva, de egy alapvető genetika, ami nagyjából meghatározza az alakodat, az van mindenkinek.
13/17 anonim válasza:
Sokan a genetikára fognak mindent, pl a rossz fogakat, elhízást. Azért ez már erős kifogás. Ahogy írtam az ember alakját nyilván a genetika határozza meg, de a hízásért mindenki maga felel. Én is erős csontozatú vagyok, ilyen a testfelépítésem. Nyilván ha plusz kilóm van nem vagyok esztétikus. A testzsírszázalék a lényeg.
14/17 anonim válasza:
13: ez igaz, csak nincs összefüggésben a kérdéssel!
15/17 anonim válasza:
Nincs, nem én kezdtem ezt fejtegetni.
16/17 anonim válasza:
A bőr rugalmassága hol nem genetika? Csak mert én pl nem a hízásról írtam ebben a vonatkozásban, meg szerintem senki más sem ezalatt a kérdés alatt. Nyilván attól, hogy valakinek alapból kevésbé rugalmas a bőre, nem azt jelenti, hogy akkor ne kenje hidratáló krémmel, meg egyáltalán ne foglalkozzon vele. De ne legyenek irreális elképzelései senkinek, mit érhet el a saját adottságai mellett bizonyos készítményekkel, és a rendszeres, megfelelő rutinnal. Ez kb olyan, minthogy nem mindenkinek lehet dús, fenékig érő haja, mert egyszerűen valakinek alapból nem dús, és nem tud megnőni addig (nyilván nem a növés marad abba, hanem pl vékony szálú haj esetén "elkopik" a vége tulajdonképpen). Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet szép, egészséges, jó állagú haja az illetőnek, csak azt, hogy a saját adottságai alapján kell az elvárásait megalkotnia. Ugyanez igaz az alakja, egészséges súlyban mindenki lehet, a saját adottságaiból ki tusja hozni a maximumot. De ahhogy, hogy valakinek tényleg kiemelkedő fizikuma legyen, oda genetika ÉS elhivatottság IS kell. Az egyik nem lesz elég. Extrém fogyás mellett pedig csak akkor fog tudni magától összemenni a bőr is teljesen, ha megfelelő hozzá a genetikája, és megfelelően ápolja is. Genetika + környezet együtthatása.
17/17 anonim válasza:
Gyorsan és lassan is fog, tökmindegy. A lényeg, hogy fogyj le. Lógó bőr még mindig százszor jobb, mint dagadtan járni-kelni. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!