Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 30plussz kg fogyasnal lóg a bőr?

30plussz kg fogyasnal lóg a bőr?

Figyelt kérdés
Ha gyorsan ha lassan fogyok fog lógni a bőröm?
2023. ápr. 15. 19:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Valószínűleg igen.
2023. ápr. 15. 19:42
 2/17 anonim ***** válasza:
49%
Ez még nem akkora felesleg.
2023. ápr. 15. 19:50
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
2* persze ha arra gyúrsz, hogy pár hónap alatt daráld le akkor igen, lóghat ennyi felesleg leadása is. Lassú Fogyással ez még megúszható.
2023. ápr. 15. 19:53
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Genetikától is függ, ha mozogsz valamit, kevesebb rá az esély. Ezt ennyiből szerintem nem tudhatjuk.
2023. ápr. 15. 21:00
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
Bírom, hogy olyanok pontoznak le, akik életükben nem fogytak 10 kilónál többet.
2023. ápr. 15. 22:13
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nem. 20kgnál nekem nem lógott pár éve. Igaz túlzásba vittem a fogyást.

Most kb 30 kg többlet van, ha 15ot lefogyok akkor lenne jó a súlyom. Tuti nem lógna, az is lehet hogy neked se kell 30at leadnod.

2023. ápr. 16. 00:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém lóg, de nem izgat, csak a hasamon látszik amúgy. Ilyen az élet. Lóg vagy nem lóg :-D Együtt kell élni vele. Másoknak is lóg, mégsem idegeskednek. Majd a krematóriumban leég, ennyi. Meg amúgy is ruhában járok-megyek, senki sem lássa, ha meg igen, hát akkor így járt.
2023. ápr. 16. 07:04
 8/17 anonim ***** válasza:
Miért lettem lepontozva? Ha egyszer nagyobb fogyásnál nem lógott emberek. Mi a fene bajotok van? Extrém súlyvesztésnél lóghat, közepes, minimálisnál nem. Fontos a megfelelő hidratálás (megfelelő folyadékbevitel), striák sajnos előfordulhatnak mivel a bőr megnyúlik hízásnál. Ez van. Nem kell hirtelen fogyni, akkor kíméletesebb a bőrnek, meg az egész testnek.
2023. ápr. 16. 09:33
 9/17 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez leginkább a genetikán, koron múlik. Egy fiatal jobban megúszhatja, hogy lógjon a bőre, vagy ha valakinek alapvetően rugalmasabb. Ez független attól, hogy gyors, vagy lassú a fogyás. A bőr rugalmassága minden esetben adott, maximum, ha gyors a fogyás, lassabban követi a bőr.

Nyilván a hidratálás, bizonyos készítmények segíthetnek, de mindnek véges a hatékonysága.

Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy kit érdekel? Ha jobban érzed magad vékonyan, jobb a közérzeted, könnyebben mozogsz... Stb, nem az a kis plusz bőr fogja tönkretenni az életedet. Ha pedig évek óta tartod, akkor össze lehet spórolni egy plasztikára, ha ennyire zavar. De szerintem felesleges.

2023. ápr. 16. 10:02
 10/17 anonim ***** válasza:
Ez a genetika csak kifogás. Mindenki ezzel jön. Ez a mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozás eredménye. Mindenkinek van egy formája, az a genetika. A táplálkozási szokáson és a sporton múlik minden.
2023. ápr. 16. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!