30plussz kg fogyasnal lóg a bőr?
Szerintem nem. 20kgnál nekem nem lógott pár éve. Igaz túlzásba vittem a fogyást.
Most kb 30 kg többlet van, ha 15ot lefogyok akkor lenne jó a súlyom. Tuti nem lógna, az is lehet hogy neked se kell 30at leadnod.
Az a baj, hogy ez leginkább a genetikán, koron múlik. Egy fiatal jobban megúszhatja, hogy lógjon a bőre, vagy ha valakinek alapvetően rugalmasabb. Ez független attól, hogy gyors, vagy lassú a fogyás. A bőr rugalmassága minden esetben adott, maximum, ha gyors a fogyás, lassabban követi a bőr.
Nyilván a hidratálás, bizonyos készítmények segíthetnek, de mindnek véges a hatékonysága.
Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy kit érdekel? Ha jobban érzed magad vékonyan, jobb a közérzeted, könnyebben mozogsz... Stb, nem az a kis plusz bőr fogja tönkretenni az életedet. Ha pedig évek óta tartod, akkor össze lehet spórolni egy plasztikára, ha ennyire zavar. De szerintem felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!