Hogy lehet, hogy has is menjen le?
,,Látok olyan embereket, hogy soványok de nagy a has, mitől van ez?"
Skinny-fat alkat. Túlsúlyhoz nincs köze, ezeken az általában általában alig van izom, és emellé magas a testzsír%-uk. Sport hiánya, szar táplálkozás okozza ezt. Nem muszáj ehhez sokat enni, csak kevés szart esznek.
Az oké, hogy kondizol és sportolsz, de ha emellé szarul eszel akkor bizony lesz hasad.
A legjobb egy edzőt felkérni hogy írjon össze személyi étrendet.
Nem a legolcsóbb dolog, de pár hónap után te is sokkal tisztábban fogod látni a dolgokat.
Én is hülye voltam és az elején zabáltam is mindent össze-vissza. A kockahasam nagyon hamar eltűnt, bár én annyira nem bánom. Valamilyen szinten élvezem, hogy nagyobb darab lettem, több erő jár vele :D
Valószínűleg alkatilag olyan vagy, hogy hasra hízol, meg összességében az emberek egy része ilyen. Ha fogysz, akkor onnan is fogsz majd. Ha nem akarod, hogy nagyon megnőjön a hasad, akkor kisebb plusz kalóriát vigyél be. Nem kell 500+ napi kalória az izomépítéshez a napi kereteden felül.
Az ételek minősége nem tudom, mennyire befolyásolja, de ettől függetlenül is jobb aránylag "tisztán" étkezni. Több a hasznos tápanyag, és én személy szerint emésztés téren is jobban vagyok: nincs puffadás, diszkomfort érzet... Stb.
Nem soványak.
Skinny fat, mininális izomtömeg, magas testzsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!