Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy has is...

Hogy lehet, hogy has is menjen le?

Figyelt kérdés
Látok olyan embereket, hogy soványok de nagy a has, mitől van ez? És hogy lehet eltüntetni?

2023. ápr. 13. 22:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
26%
Megfelelő kardió vagy valami nagyon intenzív edzéssel könnyen ledolgozható.
2023. ápr. 13. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

,,Látok olyan embereket, hogy soványok de nagy a has, mitől van ez?"

Skinny-fat alkat. Túlsúlyhoz nincs köze, ezeken az általában általában alig van izom, és emellé magas a testzsír%-uk. Sport hiánya, szar táplálkozás okozza ezt. Nem muszáj ehhez sokat enni, csak kevés szart esznek.

2023. ápr. 13. 23:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
ezeken az embereken általában...*
2023. ápr. 13. 23:33
 4/12 A kérdező kommentje:
Kondizok de eddig nem volt hasam és ahogy próbáltam hízni, vastagodni jött is fel izom de a hasam is megnőtt, pedig erősen szálkás allat voltam, erek minden látszott most szinte semmi, igaz fociztam is akkori időben most évek óta fociztam se rendesen és sem hobbiból, mit lehet tenni a has növekedés ellen
2023. ápr. 14. 00:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Alkat*
2023. ápr. 14. 00:10
 6/12 A kérdező kommentje:
Évek óta nem fociztam * nem tudom miért írtam ilyen helytelenül bocsi :))
2023. ápr. 14. 00:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az oké, hogy kondizol és sportolsz, de ha emellé szarul eszel akkor bizony lesz hasad.

A legjobb egy edzőt felkérni hogy írjon össze személyi étrendet.

Nem a legolcsóbb dolog, de pár hónap után te is sokkal tisztábban fogod látni a dolgokat.

Én is hülye voltam és az elején zabáltam is mindent össze-vissza. A kockahasam nagyon hamar eltűnt, bár én annyira nem bánom. Valamilyen szinten élvezem, hogy nagyobb darab lettem, több erő jár vele :D

2023. ápr. 14. 00:24
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg alkatilag olyan vagy, hogy hasra hízol, meg összességében az emberek egy része ilyen. Ha fogysz, akkor onnan is fogsz majd. Ha nem akarod, hogy nagyon megnőjön a hasad, akkor kisebb plusz kalóriát vigyél be. Nem kell 500+ napi kalória az izomépítéshez a napi kereteden felül.

Az ételek minősége nem tudom, mennyire befolyásolja, de ettől függetlenül is jobb aránylag "tisztán" étkezni. Több a hasznos tápanyag, és én személy szerint emésztés téren is jobban vagyok: nincs puffadás, diszkomfort érzet... Stb.

2023. ápr. 14. 07:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem soványak.

Skinny fat, mininális izomtömeg, magas testzsír.

2023. ápr. 14. 11:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Te ilyen típus vagy, oda hízol. Ha leadod a felesleget, lemegy az is.
2023. ápr. 14. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!