10 nap múlva lesz egy súlyemelő verseny, és ma reggel éhgyomorral 83 kiló vagyok. Hogy tudnék mérlegelésen beférni -81-be, úgy hogy a minél kevessebb erőt veszítsem?
Tehát versenyző vagy egy olimpiai sportágban, a felkészülési időszak utolsó napjaiban jársz, és egy ilyen szakmai kérdést (ahol ráadásul millió egyéni faktor is szerepet játszik) nem az edződnek teszel fel, hanem egy random oldalon laikus, végzettség nélküli kommentelőinek, ráadásul a fogyókúra kategóriában, ahol a 15 aktív felhasználóból 9 felhasználó negyven pluszos anyuka, aki életében nem sportolt hosszútávon, pláne nem versenyszinten.
2023. ápr. 11. 21:51
2/6 anonim válasza:
1# Mert annyira parázik, hogy kezd logikátlanul gondolkodni? :D valóban érdekes, hogy milyen remények, belső attitűdök kapcsolódnak egy-egy kérdést feltevő egyénhez.
2023. ápr. 12. 10:03
3/6 anonim válasza:
Mennyi cukrot és gyors szénhidrátot fogyasztasz? Mert annak megvonása vízvesztést eredményez. De ott a vákuummasszázs, vagy szauna mérlegelés előtt.
2023. ápr. 12. 10:37
4/6 anonim válasza:
Az azért tényleg vicc kategória, hogy egy versenyfelkészülési idő utolsó napjaiban egy anonim oldalon kérsz tanácsot teljesen ismeretlen emberektől. :D Normál esetben van egy edződ is, legalábbis, ha komolyan veszed a sportágat.
Amivel tudsz játszani, az esetleg az, hogy leviszed a szénhidrátot nullára, mert 1g ch 3g vizet köt meg, viszont ezt meg azért nem érdemes, mert akkor a teljesítmény lesz gyengébb. Semmiképp sem vagy szerencsés helyzetben, mindenhogyan sz*rul jössz ki ebből.
Legközelebb hamarabb gondolkodj..
2023. ápr. 12. 16:35
5/6 A kérdező kommentje:
Az edzőmnek nincs rutinja versenydiétában, és tegnap tudtam meg hogy lesz ez a verseny. Nem vagyok pánikolva, neten olvasgatva ilyen 6-8 kilós vízhajtásos módszerek is vannak, nyílván annyira radikális diétára most nincs szükség. Nyílván nem olimpiai qualifikációról van szó, és először fordul elő hogy súlycsoportba be akarok fogyni, mert eddigi versenyeken ennél többet kelet volna, meg se próbáltam.
2023. ápr. 12. 20:16
6/6 anonim válasza:
"edzőmnek nincs rutinja versenydiétában"
Biztos, hogy akkor megéri a jelenlegi edződnek pénzt adni? Nem lenne célszerűbb egy igazi edzővel együtt dolgozni, aki képes egy bajnokságra 100 százalékosan felkészíteni? Ez szerintem alap elvárás kéne, hogy legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!