Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?

Mennyit kellene fogynom?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, 166 cm és jelenleg 63 kiló. A legtöbb ami voltam 68 kg volt, az utóbbi 3 hétben jártam edzeni, akkor lefogytam 64,5ről 61,5re, de a Húsvét miatt 4 nap alatt visszakúszott 63ra :(( kicsit szomorú vagyok emiatt, hogy ilyen hamar visszajött, de a falás rohamaimon nem tudtam megálljt parancsolni. Nem tartom magam kövérnek, a hasam viszont nagyon nagynak látom (Csípő 92

Derék 77 cm) Szerintetek ez kövérség? Mennyit kellene fogynom? Júniusban nagyon fontos eseményeim lesznek, félek, hogy addig nem tudom leadni a hasam, nem fogok tudni lefogyni (kb 4 éve próbálkozom de mindig belebukok, most viszont a júniusi programok nagyon motiválnak). Szerintetek elkestem vagy meg van esély lefogyni nyárig, illetve mennyit kene hogy a hasam jelentősen kisebb legyen?

2023. ápr. 11. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Ezek a három hetes, meg pár napos súlyváltozásaid szimplán megkötött víz. Ha te azt hiszed, hogy egy szaros Húsvéti hétvége alkalmával tényleges testzsírt lehet felszedni, akkor ülj vissza az iskola padba, és figyelj jobban biológia órán. 63 kilósan egyébként hova szeretnél fogyni? Ezzel a magassággal még 10 kiló plusszal is relatív normál tartományban lenne a BMI-d. Milyen hasról beszélsz? Júniusig talán rendbe kéne raknod egy pszichológus segítségével a testképzavarodat.
2023. ápr. 11. 21:36
 2/8 A kérdező kommentje:
A hasam az nagy. Nem tudom elképzelni sem hogy mi miatt, mert máshol nem vagyok kövér. Pajzsmirigyes vagyok, szedek rá gyógyszert + antibébi, lehet hogy amiatt, de már tényleg nem tudom mit kezdjek vele, mert 4 éve próbálom leadni és mindig belebukok. S mondom, kövér nem vagyok, de már nem tudom hogyan érezhetné jobban magam a bőrömben, mert ez a has nagyon zavar
2023. ápr. 11. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

"Pajzsmirigyes vagyok, szedek rá gyógyszert + antibébi"

Ez azt jelenti, hogy maximum 200 kalóriával van alacsonyabban a BMR-ed (alapanyagcsere szinted), mint egy egészséges egyéné, de még egyszer leírom, hogy az az általad látott has, az szimplán testképzavar. Esetedben nem a fogyókúra, hanem a sport és a pszichológus együttes hatása érne el eredményt.

2023. ápr. 11. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fene lehet az az esemény, ami néhány kiló állítólagos többlettel már értelmét veszti? Lefogyhatnál 4 kilót, de az mit változtatna? Komolyan szerinted számít 4 kiló? Most is a normál tartományban vagy.
2023. ápr. 11. 22:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A súlyod teljesen jó, formálódj. Ezek szerint nem nyerted meg a genetika lottót, és megkell küzdeni a jó formáért. Hajrá.
2023. ápr. 12. 00:17
 6/8 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell fogyni. Inkább alakformálás.
2023. ápr. 12. 06:52
 7/8 anonim ***** válasza:
38%
Képet a hasadról rakhatnál fel
2023. ápr. 12. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:

"Ez azt jelenti, hogy maximum 200 kalóriával van alacsonyabban a BMR-ed (alapanyagcsere szinted), mint egy egészséges egyéné"

Az pont elég a nehézkes fogyáshoz. Pl: az én BMR-em pajzsmirigy probléma nélkül 1200 kcal, tdee 1300.

Na ennek vágj alá egészségesen!

2023. ápr. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!