Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez eating disorder vagy...

Ez eating disorder vagy szimplán sokat eszek?

Figyelt kérdés

A kérdés nem fogyással kapcsolatos! Viszont ez az a topic, ahol a legtöbb értelmes választ látom, szóval engedjétek meg...

Pont, hogy az ellentéte. 168cm-es fiú vagyok, emellé 66kg. Szeretnék alsó hangon 70-75kg környékén lenni ami elfogadható ehhez a magassághoz.

Talán látszik is, hogy az evés sosem tartozott a kedvenc tevékenységem közé. Lényegében erőltettem, aminek gyakran öklendezés lett a vége. (+12kg 8 hónap alatt)

Viszont mostanában elég hamar előkerül az öklendezés, nem hinném hogy akkora adagokat eszek.

A mai étkezésem:

- nagyobb tál gabonapehely

- hot dog + egy kókuszrúd

1 egész 28 centis pizza +2 szelet

Vacsorára 2 melegszendvics, + banán, később talán valami nasi

Ezt soknak tartjátok?

(Azt tudom, hogy a minősége ennek katasztrófa, nem minden napi étkezésem ilyen, ez ma így sikerült. Igyekszem mellé rendszeresen mozogni is, nem vagyok skinnyfat)

2023. ápr. 4. 19:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha erre rápörögsz, akkor simán belekerülhetsz egy pszichoszomatikus spirálba, abból pedig kínkeserves az út kikeveredni még pszichológus/pszichiáter mellett is.

Hagyd abba ezt a mindenáron hízás dolgot, teljesen rendben van a súlyod.

2023. ápr. 4. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Roppantul egészségtelenül eszel, ez nem táplálkozás, csak szénhidrát. Tényleg ennyit nem tudsz a testünkről? És nem, nem kell alsó hangon 70-75 kilónak lenned. Dietetikus és pszichiáter kell neked.
2023. ápr. 4. 19:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen írtam is, hogy a mai nap kritikán aluli.

Figyelek amúgy a fehérjebevitelre és egyéb makrókra.

Fehérjém napi 60-100g között mozog átlagosan, ma egyszerűen rohadt hosszú napom volt, egyszerűbbnek láttam rendelni.

A mentális egészségemnek viszont tényleg nem tesz jót ez a rengeteg evés, csak rosszul érzem magam ha nincs meg a napi 2500-3000 kalória. Nem szeretnék visszafogyni semmiáron.

2023. ápr. 4. 20:02
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

2#

Miért ne lehetne 70-75kg? +10kg izom szerintem nem mutatna senkin sem rosszul.. Persze azzal én sem értek egyet, ha valaki csak úgy felzabál +10kgot zsírban..

Kérdező:

Ha nem edzel progresszíven, nincs meg a fehérjebevitel, nem alszol eleget, akkor teljesen felesleges csak azért hízni, mert szükségesnek látod. Nem kell 75kg-ig felmenned edzés nélkül, mert csak zsírt szedsz fel.

Kezdj el edzeni, és 75kg mehet célkitűzésnek, mondjuk olyan 2-3 éves távlatban.

2023. ápr. 4. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
27%
Miért keresed az agressziót az angol kifejezésekkel?
2023. ápr. 5. 08:12
 6/6 NTBS ***** válasza:
40%
Sokat eszel.
2023. ápr. 6. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!