Ez eating disorder vagy szimplán sokat eszek?
A kérdés nem fogyással kapcsolatos! Viszont ez az a topic, ahol a legtöbb értelmes választ látom, szóval engedjétek meg...
Pont, hogy az ellentéte. 168cm-es fiú vagyok, emellé 66kg. Szeretnék alsó hangon 70-75kg környékén lenni ami elfogadható ehhez a magassághoz.
Talán látszik is, hogy az evés sosem tartozott a kedvenc tevékenységem közé. Lényegében erőltettem, aminek gyakran öklendezés lett a vége. (+12kg 8 hónap alatt)
Viszont mostanában elég hamar előkerül az öklendezés, nem hinném hogy akkora adagokat eszek.
A mai étkezésem:
- nagyobb tál gabonapehely
- hot dog + egy kókuszrúd
1 egész 28 centis pizza +2 szelet
Vacsorára 2 melegszendvics, + banán, később talán valami nasi
Ezt soknak tartjátok?
(Azt tudom, hogy a minősége ennek katasztrófa, nem minden napi étkezésem ilyen, ez ma így sikerült. Igyekszem mellé rendszeresen mozogni is, nem vagyok skinnyfat)
Ha erre rápörögsz, akkor simán belekerülhetsz egy pszichoszomatikus spirálba, abból pedig kínkeserves az út kikeveredni még pszichológus/pszichiáter mellett is.
Hagyd abba ezt a mindenáron hízás dolgot, teljesen rendben van a súlyod.
Igen írtam is, hogy a mai nap kritikán aluli.
Figyelek amúgy a fehérjebevitelre és egyéb makrókra.
Fehérjém napi 60-100g között mozog átlagosan, ma egyszerűen rohadt hosszú napom volt, egyszerűbbnek láttam rendelni.
A mentális egészségemnek viszont tényleg nem tesz jót ez a rengeteg evés, csak rosszul érzem magam ha nincs meg a napi 2500-3000 kalória. Nem szeretnék visszafogyni semmiáron.
2#
Miért ne lehetne 70-75kg? +10kg izom szerintem nem mutatna senkin sem rosszul.. Persze azzal én sem értek egyet, ha valaki csak úgy felzabál +10kgot zsírban..
Kérdező:
Ha nem edzel progresszíven, nincs meg a fehérjebevitel, nem alszol eleget, akkor teljesen felesleges csak azért hízni, mert szükségesnek látod. Nem kell 75kg-ig felmenned edzés nélkül, mert csak zsírt szedsz fel.
Kezdj el edzeni, és 75kg mehet célkitűzésnek, mondjuk olyan 2-3 éves távlatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!