Anerexiások! Milyen gyakran vannak falásrohamaitok? Mennyit esztek ekkor? És mennyi idő alatt?
Hát eleinte nincsenek, de amikor kórházban voltam, azoknak a lányoknak, akik már évek óta benne voltak, mind voltak falásrohamaik. Nálam ez kb 1000 kcalt jelentett egyszerre.
A szobatársam megevett 5-6 almát egymás után, neki ez volt binge.
Egy másik lány mesélte, h ő hétvégente, amikor hazamehetett, kb 3000 kcalt is megevett egy nap kekszből meg chipsből. Persze aztán 1-2 hétig alig evett, így nem hízott.
De ez normális ilyen hosszú éhezés közben, hogy néha vannak falásrohamok.
Dehogynincsen falásrohamuk :D
Egyébként nekem anorexiásként nagyon ritkán volt, tudtam kontrollálni magam. Aztán vagy zabáltam és hánytam vagy hónapokig ismét nem ettem...
Egy évtizednyi anorexia/bulimia váltakozást követően végre felépülési fázis elején vagyok, gyakorlatilag egész nap eszek, mindent is. 3-4x főtt étel az alap, közötte csipsz, magvak, jégkrém, stb. de olyan szinten kikészítettem a szervezetemet, hogy ez normális és hónapokis eltart, amint elérem a normális súlyomat, ami olyan 54-55 (most 37 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!