Fogyókúra alatt belefér néha 1-1 sütemény?Az jó ha egy héten edzek 5-6x 42 percet?És egy nap kb 1200 Kcal-t eszek
Tehát 43 kg vagyok es 40-41 kg a celom szerintetek ha igy folytatom mennyi idobe telik mire azt a 3 kg-t leadom?
Reggeli:
Müzli tejjel vgy fel majkremes kenyer+paprika vgy joghurt muzlivel vagy kekszel vagy gyumivel
Tizorai:
Altalaban 1 kifli amiben van csirkemell sonka,vaj es uborka vagy ugyan ez zsemlevel esetleg eszek meg hozza aprosagot
Ebed:
Mindig valtozo
Uzsonnazni nem szoktam
Vacsora:
Altalaban az ebedbol eszek keves adagot vagy gyumolcs vagy aprosag 6 elott szoktam 4-5 fele vacsizni
Hozzateszem 7:30-13-45 suliba vagyok
Nagyon neha eszek kozbe kisebb csokit de tenyleg nagyon ritkan ha van itthon suti akkor abbol 1-2-t
De elfogadok tippeket hogyan tudnék ezen javitani,mert tudom lenne mit.
Koszonom mindenki valaszat🥰
Na most már kizártnak tartom, hogy ezek a kérdések ne trollkérdések lennének. :D
De most őszintén, szerinted vizuálisan -3kg mennyire lesz nagy változás?
2kgot napi szinten tud ingadozni a súlyod.
Gondolom fiatal vagy, testképzavaros, netalán evészavaros is (mert 1200 kalória az nettó evészavarra utal). Szüleid tudják, hogy éheztetni akarod magad?
Neked is, mint minden 3. kislánynak, aki 2-3kgot akar leadni, mert azt hiszi, hogy majd akkor jól fognak kinézni, komoly mentális problémái vannak. Neked nem fogyókúra kell, hanem egy pszichológus, aki helyre teszi a fejedben a dolgokat..
Nem tudom, én is 2-3 kilón parázgattam fiatalon, most sokszorosa is rajtam van, de az eü okokon kívül már ez sem érdekelne.
Szóval van ilyen, meg hát trollok is, tudjuk jól.
Hacsak nem általános iskola alsó tagozatos vagy, akkor nem hogy fogynod, inkább híznod kellene egy kicsit. Feltételezem nem 120-130cm magas vagy, hogy 40kg legyél.
1200 kcal hosszú távon, főleg így, egészségtelen. Nyilván nem kell elhízni sem de szerintem 40kg 10-12 éves kor fölött nem igazán mondható jónak.
A mozgás kell, jót tesz de a kieső energiát pótolni érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!