December végéig fogyhatok 50kgot ,126kgrol?
Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 12:59
2/12 anonim válasza:
Továbbra is heti fél-egy kiló fogyás az egészséges egy tartható kalóriadeficit mentén. Extrém túlsúly esetén persze ez a szám lehet több, pláne ha a normálisnál drasztikusabbra szabja a kalóriakeretét, de ez ennél gyorsabb ütemű fogyás mindenképp megterhelő a szervezet számára, és nem tesz jót. Március közepe van, úgyhogy ha te december végére lefogysz 35-40 kilót az már egy gyönyörű eredmény lesz. Ne akarj időpontot kijelölni, és arra tervszerűen lefogyni, mert feleslegesen teszed ki magad a kudarc élményének, illetve feleslegesen hajszolod a szervezetedet és a pszichédet kontraproduktív dolgokba.
3/12 anonim válasza:
Szerintem 90ig le tudsz menni decemberig
5/12 anonim válasza:
Mi lesz decemberben ami olyan surgos?
6/12 anonim válasza:
9 hónap van decemberig
Heti 1kg mínusz (ami egy 1000 kalóriás deficit és sokak számára tarthatatlan. Ha nincs akaraterőd, akkor nincs esély, hogy ezt tartani tudd) esetén is 36kgot jelent.
De, kerekítsünk, legyen 40kg.
Szóval, ha nagy az elhatározás, van akaraterőd, kitartásod, akkor 85-90kg környékére letudsz mennyi december végére.
8/12 anonim válasza:
Én anno 112 kg-ról kezdtem, és most csak miattad visszanéztem, hogy 9 hónap alatt 38 kg ment le nekem. Így visszanézve elég extrém azért, most ha újracsinálnám, akkor valószínűleg lassabb tempót diktálnák. De ez a 38 kg is annak köszönhető, hogy az első hónapban durván lement rólam 8 kg. Viszont most számoltam egy átlagot, és az első hónap kivételével átlagosan 3,6 kg ment le, szóval havi szinten azért nem volt olyan extrém a súlyveszteség, hanem igazából csak az első hónapban volt eléggé meglepő az a mennyiség. Amúgy meg ettől függetlenül én azt gondolom, hogy nem jó ilyen célokban gondolkodni. Én sem tűztem ki konkrét dátumot, hanem csak csináltam. Szerintem ha az ember egy konkrét dátumot kitűz (pláne ha irreálisat), és mégsem jön össze, akkor az elég nagy csalódás, és akár egy kissé a motivációból is elvehet. Szerintem csak kezdj bele, csináld, hajrá! Aztán majd meglátod december végén, hogy mit mutat a mérleg. Ha elkezded, komolyan veszed, mindenképp kevesebbet fog mutatni a mérleg, és arra mindenképp büszke lehetsz majd.
9/12 anonim válasza:
Ha van kedved, fogyózhatunk együtt :D
10/12 anonim válasza:
Nem. De biztosan nem is 9 hónap alatt szedted fel. A fogyás se megy ilyen gyorsan. Az annál nehezebb meló.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!