Érdemes minden második nap léböjt kúrát csinálni?
Szerintem jót tesz!
Én csináltam minden másnap fekete böjtöt is és az is jót tett.
Régebben olvastam egy tanulmányt, hogy két fogyózós csoportot vizsgáltak: az egyik csak minden másnap koplalt, a másik folyamatosan fogyókúrázott.
A végén nem volt különbség az elért fogyásban, tehát érdemes lehet akkor csak minden másnap....
"Érdemes minden második nap léböjt kúrát csinálni?"
Nem, se fogyás, se dietetikai szempintból nem érdemes minden második nap léböjt kúrát tartani. Inkább ellenjavallt.
Milyen hasznot vársz tőle?
Amúgy nem, nem tanácsos. Egészséges életmód a tanácsos, amiben minden nap megadod a testednek, amire szüksége van: tápanyagokat a szükséges mennyiségben és mozgást is.
Ilyenkor szoktam mondani, aki hülye...
Kérdező, fogalmad sincs, mi az, hogy léböjtkúra, hogyan csinálják helyesen. A kulcsszavak között szerepel a koplalás, tehát a normális fogyással se vagy tisztába.
Google nem a barátod? Nem hiszem el, hogy ennyire életképtelen, lusta, ostoba emberek vannak.
Az interneten már minden fent van szinte. De hát, aki arra se képes, hogy rákeressen a neten, ami fontos számára, az így járt.
Kérdező, téged se sok ésszel áldottak meg. Tájékozódj, de felőlem csináld azt, amit akarsz. A buta ember úgyis mindig csak a saját hibájából tanul, vagy abból se.
Egy barátnőm csinált - nap végére összeesett az éhségtől.
Semmi értelme.
Párom meg 5 napos léböjtkúrát csinált, és képzeld, nem esett össze, nem lett semmi baja. És tudod miért? Mert ő tisztában volt azzal, hogy mi is a léböjtkúra, hogyan kell csinálni.
A barátnőd tájékozatlan volt és felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!