Valaki írta egyszer, hogy 3 hetes léböjtöt szokott tartani. Ez hogyan működik? Illetve maga a léböjt (meddig lehet csinálni, miket isztok, stb. )
Max 1 napig lehet tartani, de 3rom hétig semmikép nem.
Annál még egy anorexiás is többet eszik, mint te a léjböjtön(mivel csak ihatsz). Nagyon legyengülne a szervezet.
Heló, én írtam, hogy a nővérem félévente tart egy ilyet. Még él, nagyon jól van, szóval első válaszoló, életben lehet így is maradni ;)
Megkérdezem tőle vmikor, melyik könyvet kell hozzá elolvasni, ezt semmiképp ne hagyd ki!
Amikre én emlékszem: 1. orvosi vizsgálat - csak teljesen egészségesen lehet elkezdeni
2. csak mentes vizet ihatsz, "ebéd" frissen facsart gyümilé (nem bolti!!!!) és vagy gyümölcstea (csak gyümölcstea, a többiben van koffein vagy tein vagy valami ami nem jó) és kiskanál méz ami a veséidnek kell...
Hát igen, nem nagyon tudom, én sosem csináltam, tulajdonképpen nem is ajánlom. Tesóm először 1 héttel kezdte, neked is ezt javaslom, ne rögtön 3mal indíts. Vagy inkább egyél normális kajákat, és akkor nem kell ez a hülyeség :)
De ha szeretnéd, holnap megkérdezem mailben.
Második válaszoló vagyok.
Rüdiger Dahlke: A tudatos böjtölés kézikönyve
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!