TankoMariaErzsebet kérdése:
Érdemes fehérje turmixot vagy PORT fogyasszak?
Figyelt kérdés
Nagyon reg lelkileg mentálisan elfáradtam ninc s onbizalmam és lehető ég jobb módot látom arr ahogy elkezdek edzeni kicsit felszabadít nemrég kezdtem el a kenyeret nagyjából sikerült el hagynom másképp normális ezeket eszek mértékkel. Krumpli, hús, levesek nem gondoltam arr ahogy konkrétabban dietazzak es kihagyják az etrendembol a zsíros dolgokat de persze csak mértékkel fogyasztok edzés mellett fogyni szeretnek szerintetek iylenkor kötelező lenne elhagynom es semmi zsi nélkül táplálkozzak ? A fehérje nem tartalmaz zsidókat es éltelit es lehet nem ennek annyit mint edig érdemes vagy mi a véleményetek hogy élhetne hamarabb kilót veszítsek tudom első a kitartás.2023. márc. 13. 11:32
1/4 anonim válasza:
"A fehérje nem tartalmaz zsidókat"
Ezt kemény volt olvasni. De mindegy, kezdjük az elején. Mennyi a napi kalóriabeviteled?
3/4 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz, akkor alapvetően a kalória arányokra kell figyelned. Ez egyszerű matematika, tehát nincs olyan mértékegység, hogy "kicsit kevesebb", meg "mértékkel". Egyébként ez is hozhat egy kis eredményt, de nagyon nehéz tartani, mivel nem tudod mihez viszonyítani.
A fehérjebevitel fontos, ha követnéd a napi táplálkozásodat, akkor látnád, hogy mennyi fehérjét eszel és szükség van-e plusz fehérjeporra. Ha megvan a napi szükséglet, akkor felesleges a por. A zsírt sem kell teljesen elhagyni, nem is lehet (nem is szabad) abból is megvan a helyes arány.
4/4 anonim válasza:
Na ez már mindennek a teteje, ez lesz a legújabb trend, hogy a szénhidrátok meg a zsírok után a zsidók is tiltólistára kerülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!