Fontos, hogy a diétám alatt fehérjeport is fogyasszak?
Elkezdtem diétázni mert van rajtam kb. 10kg felesleg. Egyik ismerősöm rámszólt, hogy fehérjeport is kéne szednem.
Nekem erre nem nagyon van pénzem mert elég drágák és szerintem enélkül is tudok fogyni.
Ti mit gondoltok?
Elbizonytalanított, hogy most akkor érdemes lenne-e vagy sem..
Igen, azt elfelejtettem mondani, hogy összeírtam magamnak egy kis edzéstervet. Súlyzós is van benne, na meg kardió, hasgyakorlatok és stb.
De feltétlen szükséges a fehérjepor?
Nem kell. Ha izmot gyúrsz magadra, és véletlen nem tudod rendes kajákból bevinni a fehérjét, akkor jobb a por, mint a semmi.
A legjobb az, ha ételekből viszed be, az a legegészségesebb.
Köszönöm szépen! :)
Rendeltem konyhai mérleget is mivel nincs és ha nem mérném le az alapanyagokat akkor a 100g csirkemellből sokkal több lenne:D
Ha így méregetem mindig a kaját akkor hatásosabb is lesz a diéta?
Mert mint mondtam mérés nélkül én annyi csirkemellet vagy halat sütnék meg amennyi jól esik..
Abszolút igaza van az előttem szólóknak. Mondjuk előfordulhat, hogy kell ilyen kiegészítés akkor is, ha nem edzel intenzíven, de akkor az csak azt jelentené, hogy nem jól állítottad össze az étrendedet.
A mérleg pontosan azért jó - főleg az elején -, amiért megvetted, vagyis hogy tisztában legyél az adagokkal, mert az "ettem egy kis csirkemellet, meg egy kis rizst" az két ember között elég nagy különbséget jelenthet kalóriában. :)
Mikor megszokod, már teljesen jól fogsz tudni szemmértékezni.
Köszi nektek, sokat segítettetek! :)
Még annyi, hogy nézegettem neten is edzéseket, edzés terveket és ugye fel vannak sorolva a gyakorlatok mellette pedig ez áll: 4. Gyakorlat (3 szett 12 ism.)
Ez mit jelent?
Ne nézzetek hülyének, nem vagyok az a nagy edzős.
Az én értelmezésem szerint az, hogy háromszor kell 12 ismétlést csinálni az adott gyakorlatból, nem?
Komolyan hülyének érzem magam, de tényleg nem tudom basszus:D
A 3 szett 12 ism. az azt jelenti, hogy megcsinálsz 12 ismétlés, utána 30-90mp pihi. <-- ez 1 szett.
Ebből 3 szett van írva, így 3x12 ismétlés. Így összesen 36 ismétlés jelent 3db 12es szakaszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!