Tudnátok egészséges recepteket ajánlani amik finomak is?
Ugyanez vonatkozik a finom-ra.
A kérdést csak az nem érti, aki nem akarja.
Egészséges: kevés, vagy semmilyen adalék, nem tocsog a zsírban, nem szénhidrát a fele, stb.
Finom: ez szubjektív, de egy sütőben sült mellfilé nem finom, mert száraz, a bolti salátakeverék ízetlen és jellegtelen, stb.
Toroskáposzta
sütőben sütve Balcsi hekktörzs (Metro)
zöldséges-gombás leves
egyben sült zöldséges fasírt
bolognai (ha televágod cukkinivel, köret sem kell, tudom, hogy fura, de én így szoktam)
0,1%-os joghurt (Lidl) + erdei gyümölcs összetörve + egy kanál útifű maghéj (besűríti) és kaptál egy full adalékmentes joghurtot, amiben semmi szemét nincs, jelentéktelen kalóriával
Hirtelen ennyi.
"kevés, vagy semmilyen adalék, nem tocsog a zsírban, nem szénhidrát a fele"
Ettől a Nők Lapjás klisétől lesz valami egészséges? Mi a problémád a szénhidráttal egyébként? A szénhidrát egy dietetikai és fiziológiai szempontból esszenciális makrotápanyag? Miért egészséges, ha valaminek kevesebb, mint az 50 százaléka szénhidrát?
"Toroskáposzta"
Miért egészséges a sertéslapocka, vagy egyéb zsíros vöröshús? Miért egészséges a füstölt kenyérszalonna?
Te kiforgató szerencsétlen, aki hülye a témához, de azért belepofázik...
Írtam, hogy baj van a szénhidráttal? A túlzott szénhidrát bevitel KÁROS, AMI TÉNY! (Kövérségünk története c. sorozatot ajánlom a figyelmedbe, hátha kevésbé leszel sötét.) Bővel elég NAPI 100 gramm ch, a maradékot a szervezet állítja elő pl. testzsírból.
A lapocka zsíros, én karajból csinálom, de persze gondolom neked az is új, hogy egy kaját nem 1 módon és alapanyagokból lehet elkészíteni, ugye?!
Az állati zsírban pedig vannak olyan zsírsavak, melynek iktatása az étrendből hiánybetegségekhez vezethet! Valamennyi KELL!
Még valami???
Húúúú de jó annak aki ilyen okos.
Kívánok nagyon hosszú és egészséges életet.
(Lidl-es joghurton és napi egy kanál besűrített utifű maghéjjon) 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!