Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sok volt mára ennyi?

Sok volt mára ennyi?

Figyelt kérdés

Reggelire ettem egy zsömlét két szelet trappista sajttal.(reggel 6 óra)

Ebédre(mert sajnos nincs most főtt étel), ettem 3 fél zsömlét, az egyikre tettem 2 szelet trappistát, a másikon 1 szelet sajt, 1 szelet párizsi, a harmadikon 2 párizsi (melegszendvicsnek), majd megettem 6 szem szőlőt, ittam egy cukormentes cappuccinot és elszopogattam egy mentolos cukorkát..

Ez sok?

2010. okt. 6. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ez elég ijesztő, hogy ennyit ettél és azon gondolkozol, hogy még ez is sok... Rohadt kevés és 0 a tápértéke az egésznek... Elég idióta módja ez a súlytartásnak, de te tudod.
2010. okt. 6. 17:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Utolsó postodat nem láttam, ha eszel normális kajákat is akkor ok.
2010. okt. 6. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:
17:13 : Jah ennyi erúvel libatollat is ehetett volna a kérdező. :D De az utolsó posztj szerint sikerült a legszarabb napot kiválasztania ehhez a kérdéshez. Mondjuk szerintem egy jó bevásárlás fontos, ha a hűtőben csak műanyag van.
2010. okt. 6. 17:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Az majd holnap :) De akkor majd csak egy szendvicset eszek, ha sok volt :S
2010. okt. 6. 17:30
 15/19 anonim ***** válasza:
így is gebe vagy basszus! én 160 centivel vagyok 49 és vékony vagyok , akkor elképzelem te hogy nézhetsz ki. inkább szedj fel pár kiló izmot és ne az evésre figyelj ilyen betegesen...
2010. okt. 6. 17:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem érted a lényeget. Tehát abból a szempontból sok, hogy szemét, abból a szempontból viszont kevés, hogy nincs benne tápanyag. Ilyenkor én táplálék kiegészítőt szoktam enni, a semmimél még az is jobb.
2010. okt. 6. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
17:37: Jah, hát nem tudom mi a cél az ilyen vékony lányoknak, de én ettől sokminden leszek, csak kívánós nem. Valami ételme biztos van. :)
2010. okt. 6. 17:39
 18/19 A kérdező kommentje:

Holnapra meglesz a tojás, úy már jó...

És a legjobb, hogy találtam csemegeuborkát :D(imádom...)

2010. okt. 6. 18:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha neked így a 120 g fehérje kijön egy napra, akkor biztos. :O
2010. okt. 6. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!