Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 het het alatt letudnek-e...

6 het het alatt letudnek-e fogyni 10 kilot?

Figyelt kérdés

Aprilis 16-ra meghivtak egy esemenyre es szeretnek nagyon csinos lenni.

Most vagyok 69 kilo sajnos de az esemeny napjaig szeretnek 59 kilo lenni vagy vagy 60. Szeretnek addig bo 10 kilot fogyni.

Szerintetek sikerulhet? Mit javasoltok?

En 33 eves no es 156 cm, 69 vagyok.

2023. márc. 5. 17:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igen, koszi a biztatast ;)

Ugy gondoltam hogy mivel boooven van rajtam zsir mivel a 156 cm-heh a 69 kilo eleg sok... sztem elso hetben (ezen a heten) lemegy 2 kilo. Azt terveztem, hogy eszek mindent, de mertekkel es este bagyon keveset eszem es 1 ora torna vagy masfel ora tornat tervezek... elso 2 hetben a torna is megerolteto lesz biztosan... es lehet nem is birok annyit mozogni elsore... de sztem is meglesz a 6 het alatt a 10 kilo.

2023. márc. 6. 10:10
 12/14 anonim ***** válasza:
11: ebből fogyás se lesz, nehogy 10kg hát hét alatt.
2023. márc. 6. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

A gond az, hogy nagyon sok embernek pánikszerűen jut eszébe, hogy jaj fogyni kéne... és persze ilyenkor fejvesztve baromkodnak össze mindent, mert valami irreálisan kevés idő van... Az eszetlenkedésnek megvan a maga ára.

Eleve tudatosan kellene élni. Egy fogyásnak is van optimális mértéke, és a 6hét 10kg nem az.

Szóval nem utolsó pillanatban kellett volna észhez kapni, hanem eleve átgondoltan kellett volna eddig is élni. Most max szembesülsz, Kedves Kérdező, a múltbeli döntéseid következményeivel.

Lehet, le leszek pontozva, de az igazság sajnos akkor is ez

2023. márc. 6. 10:40
 14/14 anonim ***** válasza:
Amikor 116kg voltam se tudtam 4 kilónál többet fogyni egy hónapban rendszeres mozgás és egészséges táplálkozás mellett. Ha szerinted te 2kgmot le tudsz dobni (zsírt) egy hét alatt akkor nagyot tévedsz
2023. márc. 6. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!