Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ozimpec mellèkhatàsai? Èrdemes...

Ozimpec mellèkhatàsai? Èrdemes vagy nem alkalmazni?

Figyelt kérdés
166 kg vagyok. A BMI-m 48 körül van. Nehezen megy a dièta. Ajànlottàk az Ozimpecet, de àllìtòlag sok sùlyos kibìrhatatlan mellèkhatàsa van. Felìrnàk. Te alkalmaznàtok a helyedben?

#BMI #Ozimpec
2023. márc. 1. 14:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt Ozempic, másrészt betegeknek való, harmadrészt hiánycikk, mert a hülye sztárocskák ilyenek beszerzésével fogyják a kényelmi pár kilójukat. ( Ha még nem hallottál róla, igen, volt erről egy csomó hír) hogy gyakorlatilag a betegek kárára olyanok is feliratták akiknek semmi szüksége rá.

Életmódváltással: étrend és mozgás, szépen le lehet fogyni. Tudom hogy nehéz, mert voltam 170kg. Csak 3 év kemény munka kellett a 67 kiló eléréséhez. És neked férfiként meg ennyit se kell fogynod. Meg lehet csinálni, csak tenni kell érte. Havi 2-3 kg tökéletes. Tanulj türelmet. A hízás sem 3 hét alatt történt. + A gyors fogyás a bőrödnek sem tesz jót. Ha lassabban haladsz, több ideje van visszahúzódni. Persze nem fog teljesen, de akkor sem mindegy hogy 3-5kg bőr marad rajtad, vagy 15 ami már ruha alatt is jobban látszik.

2023. ápr. 15. 17:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Életmódváltással: étrend és mozgás, szépen le lehet fogyni. Tudom hogy nehéz, mert voltam 170kg

Én 2 éve életmódot váltottam, két év alatt tudtam leadni 14-15kg-ot ami szerintem elég siralmas. Ebből 3-4 kg 2 hét Saxenda mellett ment le, ami viszont elég jó eredmény volt. Mivel szívritmus zavart is okozott, ezért abba hagytam, pedig jó lenne tovább fogyni. Mióta nem szúrom, megint stagnál a súlyom, pedig nem zabálok mellé, úgy eszem mint a szuri mellett! Hidd el, vannak olyanok akik tesznek érte, hogy fogyjanak és mégsem fogynak..

2023. ápr. 15. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:
12. És ha lassan fogysz akkor mi van? Akkor inkább maradsz túlsúlyos? Szarsz rá? Az idő így is úgyis telik. Fogyással legalább hasznosan töltöd, és teszel az egészségedért, ami nagy kincs. Én is a saját káromon tanultam meg...
2023. ápr. 15. 21:31
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

"Hidd el, vannak olyanok, akik tesznek érte, hogy fogyjanak, és mégsem fogynak"

Kíváncsi vagyok, ilyen kommentnél hol maradnak a " kizarólag kalóriadeficit kell a fogyáshoz és ha nem fogysz, nem vagy benne, többet eszel mint amennyit a szervezeted elhasznál" jellegű kommentek.

2023. ápr. 15. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
39%
14. Minek kellene ezt mindig bekommentálni? Attól, hogy ez tény, nem muszáj mindekire ugrani, van akinek felesleges is mondani.
2023. ápr. 15. 22:48
 16/17 anonim ***** válasza:
15. Azért mert rengeteg kérdés es komment alá odahányják ezt, csodálom, hogy pont most nem. Fura.
2023. ápr. 15. 23:20
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hasznos és őszinte választ! Sokat segítettek.
2023. ápr. 18. 15:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!