Ozimpec mellèkhatàsai? Èrdemes vagy nem alkalmazni?
Egyrészt Ozempic, másrészt betegeknek való, harmadrészt hiánycikk, mert a hülye sztárocskák ilyenek beszerzésével fogyják a kényelmi pár kilójukat. ( Ha még nem hallottál róla, igen, volt erről egy csomó hír) hogy gyakorlatilag a betegek kárára olyanok is feliratták akiknek semmi szüksége rá.
Életmódváltással: étrend és mozgás, szépen le lehet fogyni. Tudom hogy nehéz, mert voltam 170kg. Csak 3 év kemény munka kellett a 67 kiló eléréséhez. És neked férfiként meg ennyit se kell fogynod. Meg lehet csinálni, csak tenni kell érte. Havi 2-3 kg tökéletes. Tanulj türelmet. A hízás sem 3 hét alatt történt. + A gyors fogyás a bőrödnek sem tesz jót. Ha lassabban haladsz, több ideje van visszahúzódni. Persze nem fog teljesen, de akkor sem mindegy hogy 3-5kg bőr marad rajtad, vagy 15 ami már ruha alatt is jobban látszik.
Életmódváltással: étrend és mozgás, szépen le lehet fogyni. Tudom hogy nehéz, mert voltam 170kg
Én 2 éve életmódot váltottam, két év alatt tudtam leadni 14-15kg-ot ami szerintem elég siralmas. Ebből 3-4 kg 2 hét Saxenda mellett ment le, ami viszont elég jó eredmény volt. Mivel szívritmus zavart is okozott, ezért abba hagytam, pedig jó lenne tovább fogyni. Mióta nem szúrom, megint stagnál a súlyom, pedig nem zabálok mellé, úgy eszem mint a szuri mellett! Hidd el, vannak olyanok akik tesznek érte, hogy fogyjanak és mégsem fogynak..
"Hidd el, vannak olyanok, akik tesznek érte, hogy fogyjanak, és mégsem fogynak"
Kíváncsi vagyok, ilyen kommentnél hol maradnak a " kizarólag kalóriadeficit kell a fogyáshoz és ha nem fogysz, nem vagy benne, többet eszel mint amennyit a szervezeted elhasznál" jellegű kommentek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!