Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Júniusig mennyit fogyhatok?

Júniusig mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés

Pontosabban 3 hónap alatt.

167,5 cm és 59-60 kg

Mindig is 50-51 voltam.

3 hónap alatt lehetetlen lenne lefogyni minimum 53-ra?

Köszönöm előre is! 18L

2023. febr. 28. 05:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%

8-as, te vagy aki itt mindig kérdést tett fel, hogy hogyan tud 48 kilóról lefogyni 45-re meg alá, 173 centisen? Ha igen, rendkívül örülök, hogy a gyógyulás útjára léptél!!

Ha nem te voltál, akkor is örülök :) Hatalmas eredmény, nagy lépés, amit tettél, gratulálok és csak így tovább!!!

2023. febr. 28. 15:52
 12/17 anonim válasza:
100%

Júniusig simán le tudod adni azt a pár kilót, amit szeretnél. Kérdés, hogy csak fogyni akarsz, vagy a testedet kicsit átformálni is. Mert egy 167,5 cm-es lány, ha sportos, simán lehet 60 kiló, és egyáltalán nem kövér, mivel az izmok sűrűsége nagyobb, mint a zsíré. És az sem mindegy, mennyire erős és sűrű a csontozatod.

Emiatt a BMI csak egy nagyon felületes tájékozódási pont. Egy átlagnál kicsit izmosabb ember pl. a BMI szerint túlsúlyos, holott csak nagyobb izomtömeggel rendelkezik.

Inkább azt kell figyelni, hogy ki mennyire találja magát egészségesnek és esztétikusnak adott súllyal, és mennyire érzi jól magát a bőrében.

2023. febr. 28. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#11, igen, én vagyok:) köszönöm szépen! Szerencsére időben észhez kaptam és nem fogytam tovább. Rövid idő alatt de rengeteget javult a mentalitásom!:) Mostmár a cél nem lefele, hanem felfele, ha lehet egy kis izommal együtt, megfelelő étrenddel és testmozgással!:)
2023. febr. 28. 17:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as, szuperjó, el sem hinnéd mennyire örülök így a távolból! Nagyon nagyon jó lesz meglátod. Pláne izommal meg fogsz lepődni mennyivel jobban vagy, nagy megelégedésedre fog szolgálni a változás. Hajrá!!

💪😊

2023. febr. 28. 17:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy, jól esnek a biztató mondatok, főleg most, hogy már kikerültem belőle véglegesen!:)

Megfelelő táplálkozással(kb. 1900-2100 kcal/nap), és napi átlag 2 órás testmozgással remélem jó eredményt fogok elérni, és mostmár ezen vagyok☺️

És én mindenkinek csakis azt tudom mondani és ajánlani hogy 18.5 BMI alá ne menjetek, sportoljatok, etkezzetek egészségesen, sokkal jobb mint csontsoványra fogyni higyjétek el!

Kérdezőnek mégegyszer: ha szeretnél fogyni(de szerintem max 55 kilóig elég, de még így is egészséges a súlyod) akkor egy maximum, nagyon maximum! 500 kalóriás deficittel el tudsz érni szép eredményt, és mellette ugye egy olyan szuper testmozgással amit te is szeretsz csinálni! Nem kell siettetni a fogyást, mert nem hiszem hogy felesleged lenne

2023. febr. 28. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem lehetetlen, csak kérlek szépen ne menj 50 kiló alá, bár már az 50 is soványnak számítana.
2023. febr. 28. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen kevés súlyból nem fogsz tudni leadni 3 hónap alatt majdnem 10 kilót. A saját bőrömön tapasztalom, hogy nekem is ennyi "feleslegem" van, és kéthetente megy le fél kg.
2023. márc. 1. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!