Mennyit fogyhatok így júniusig?
Figyelt kérdés
Reggeli: egy gyümölcs -60kcal max
Ebéd: saláta(pl paprika, paradicsom, uborka, káposzta stb ből ilyen vegyes és kis só meg balzsamecet menne csak rá) -100kcal
Vacsora: egy joghurt(az a kis poharas 125grammos)
40kcal
Napi 30perc kardio és 1 óra torna(letölthető app, 30napos fogyókúra).
2018. febr. 1. 18:28
1/3 anonim válasza:
Ez szinte totális koplalás, papíron heti 3 kiló, de kismillió dolog bejátszhat, azonkívül nem fogsz te keményen hónapokig edzeni evés nélkül.
3/3 anonim válasza:
Ne legyél buti. Én kevesebb, mint 4 hónapja kezdtem egészségesen élni és eddig 8kg minusznál tartok, ami jó mivel amúgy sem volt hatalmas nagy a felesleg. 164cm 61kg voltam, most 53 vagyok. Reggelire általában zsabkását eszem, de nem a tasakos 60gramosat,mert az izesített és tele van cukorral. Általában cerbona zabpelyhet eszek, amit valamilyen bogyós gyümölcsel vagy egy kis mézzel ízesítek. Ebédre zöldség és valamilyen sovány husi, vacsira tojás valamilyen formában és teljes kiörlésű toast kenyér mellé. Gyümölcsöt pedig korlátlanul este 5-ig. Biotech usa fehérje turmixot is iszok napi 2x, és heti 4x-5x 7km-ert futok. Nyilván nem minden nap ezeket eszem, de hasonló kaliberű dolgokat. Sokszor eszem egy kis nasit, de mindig igyekszem olyat venni amiben nincs túl sok cukor. Ne a kalóriát nézd elsősorban, hanem az összetevőket. És a napi 1300kcal legyen meg, ha sportolsz napi 1500kcal, mert ha ennél kevesebbet viszel be lelassul az anyagcseréd plusz nem fogod birni a sportot. És a legfontosabb IGYÁL SOK VIZET. Napi 2l. Hidd el éheztetés nélkül is lehet fogyni. Good Luck!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!