Küzdött valako anorexiával?? Bulimiával??
A kettő általában idővel együtt jelentkezik.Ha sokáig kibírod,hogy ne egyél,előbb-utóbb ösztönösen falásrohamsid lesznek,amit hànytatás követ.Ha sokáig és gyakran túleszi magát valaki,amit hánytatással kompenzál,szintén előbb-utóbb úgy végzi,hogy inkább nem eszik semmit.Tehát a kettő együtt jár.Én voltam kezdetben anorexiás,elég hamar jelentkezett a bulimia.Kb. 5 évig tartott.Pokolian rossz időszak volt,”imádkoztam”,hogy megtanuljak normálisan enni.Amfetamin származékokat használtam évekig,hogy ne legyek éhes.14 éves koromban kezdődött az egész cirkusz,28 évesen gyógyultam ki az egèszből.Ma is számolom a kalóriàkat,de engedek magamnak napi 2000-et,néha 2500-at.Nem jártam pszichológushoz a családomban mái napig senki sem tud semmit,csak azt hiszik hiú vagyok az alakomra.A fogaim viszont nagyon érzèkenyek és gyakran járok fogorvoshoz,jól tönkretettem a zománcom,sok a tömésem is.
Ne akarj étkezési zavaros lenni,túl van misztifikálva az égész èletmódos dolog,sajnos én későn jöttem rá,és sajnos a legszebb éveimet tönkretette. Még annyit hogy most is vékony vagyok,pedig gyakran eszek fehér kenyeret is meg nutellát is meg pizzàt is.Csak mindent mértèkkel.
Segítségre van szükséged! Sajnálom, hogy eddig jutottál ebben, de van belőle kíút is ne félj!
4 évig küzdöttem /küzdök/ anorexiával, ha van kérdésed írj nekem bátran! Szívesen válaszolok arra amire kíváncsi vagy és szívén segítek.
L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!