Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Küzdött valako anorexiával??...

Küzdött valako anorexiával?? Bulimiával??

Figyelt kérdés
2023. febr. 19. 14:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
36%
Binge eating desorderem van ha az is érdekel írj
2023. febr. 19. 15:33
 12/21 anonim válasza:
100%
Igen, 7 éve vagyok bulímiás
2023. febr. 19. 15:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam. Bulimia. Nem jó móka... kvára nem.
2023. febr. 19. 16:26
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Menj orvoshoz apáddal. Tapasztalat, hogy rohadt nagy szenvedés kijönni belőle akkor is, ha akarod. Ne legyél olyan hülye, hogy nem akarod.
2023. febr. 19. 16:28
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Abban a cípőbe járok mint te kérdező. Rengeteget edzek és nagyon keveset eszem ha meg ettem akkor kihányom és sokat edzek. Szerintem ezen az oldalon sok az Anorexiás és a Bulimiás én örülnékneki ha beszélgethetnék más emberekkel akik ebben szenvednek mint én. 🙂 én már egy jóideje nem hánytattam meg magam . De viszont egésznap egy joghurt meg egy alma és tanulás és edzés.
2023. febr. 19. 19:08
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

A kettő általában idővel együtt jelentkezik.Ha sokáig kibírod,hogy ne egyél,előbb-utóbb ösztönösen falásrohamsid lesznek,amit hànytatás követ.Ha sokáig és gyakran túleszi magát valaki,amit hánytatással kompenzál,szintén előbb-utóbb úgy végzi,hogy inkább nem eszik semmit.Tehát a kettő együtt jár.Én voltam kezdetben anorexiás,elég hamar jelentkezett a bulimia.Kb. 5 évig tartott.Pokolian rossz időszak volt,”imádkoztam”,hogy megtanuljak normálisan enni.Amfetamin származékokat használtam évekig,hogy ne legyek éhes.14 éves koromban kezdődött az egész cirkusz,28 évesen gyógyultam ki az egèszből.Ma is számolom a kalóriàkat,de engedek magamnak napi 2000-et,néha 2500-at.Nem jártam pszichológushoz a családomban mái napig senki sem tud semmit,csak azt hiszik hiú vagyok az alakomra.A fogaim viszont nagyon érzèkenyek és gyakran járok fogorvoshoz,jól tönkretettem a zománcom,sok a tömésem is.

Ne akarj étkezési zavaros lenni,túl van misztifikálva az égész èletmódos dolog,sajnos én későn jöttem rá,és sajnos a legszebb éveimet tönkretette. Még annyit hogy most is vékony vagyok,pedig gyakran eszek fehér kenyeret is meg nutellát is meg pizzàt is.Csak mindent mértèkkel.

2023. febr. 22. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én már az vagyok de nem hánytatom magam. Ha eszek is nagyon piciket félek az evéstől.
2023. febr. 22. 19:46
 18/21 anonim válasza:

Segítségre van szükséged! Sajnálom, hogy eddig jutottál ebben, de van belőle kíút is ne félj!

4 évig küzdöttem /küzdök/ anorexiával, ha van kérdésed írj nekem bátran! Szívesen válaszolok arra amire kíváncsi vagy és szívén segítek.

L

2023. febr. 27. 20:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen
2023. márc. 2. 09:55
 20/21 anonim válasza:
Szia írj nekem privátban, ha ki akarsz jönni vagy ha nem is akkor is írj, jobb ha nem mész orvoshoz mert pszichiátriára fekszel be az meg borzalmas, remélem azóta ez nem következett be.
2023. ápr. 18. 12:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!