Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van különbség? Látszik valami?...

Van különbség? Látszik valami?(kép)

Figyelt kérdés
Két kép között 1 év van.
2023. febr. 18. 18:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

nem bantasbol de semmi nem latszik az 1 eves fejlodesedbol , gondolom fizettel is erte..

ha valami haszos tornat akarsz otthonra fokent sulyzost akkor ezt ajanlom

https://www.youtube.com/@CarolineGirvan/featured

2023. febr. 19. 08:56
 22/27 A kérdező kommentje:
Hát elég szomorú vagyok.... 😕Utolsó, Megneztem ezt amit küldtél, hat nagyjából ugyanezeket a gyakorlatokat szoktam csinálni, csak súly nélkül, illetve kisebb súllyal...
2023. febr. 19. 09:04
 23/27 anonim ***** válasza:

21-es!

Tapasztalatbol ajanlod? Meglestem en is, es tetszenek, erdekelne a tapasztalatod, ha van, hogy valoban hasznos-e?

2023. febr. 19. 10:58
 24/27 anonim ***** válasza:

23-mas hasznos -e ? ez nem egy cloe thing es bohockodas persze hogy hasznos ha normalisan etkezel is melle!

ismerosomnek bevalt en meg messze vagyok de igyekszem :)

+2 videos akit meg ajanlok

Growingannanas https://www.youtube.com/@growingannanas/search?query=diet

fitness__kaykay https://www.youtube.com/@fitness__kaykay/videos

+ Growingannanas ingyenes etrendje [link]

nem kell tobb 30-50 ezer forintokat koltani olyanra amit ingyen is megtalalsz a neten

2023. febr. 19. 11:46
 25/27 anonim ***** válasza:
Koszonom a valaszod! Es ha meg van ram egy kis idod, akkor is csinalhatom, ha nekem meg fogynom kell viszonylag sokat? Kardiozni szoktam (15kgt kell fogynom normal bmihez) de szeretnek mellette kinezni is valahogy, h ne legyek plotyi
2023. febr. 19. 13:01
 26/27 anonim ***** válasza:

19 vagyok

Nem azért írtam a konditermet, hogy járj. Így hogy nincs nálunk gyerek így is nagyon nehéz időt szakítani rá. Elhiszem hogy nincs rá időd 2 gyerek mellett. Csak azért írtam hogy attól beszélhetnél egy jó edzővel, hogy otthonra mit ajánl. Mert ég és föld a különbség. Mert ha jó hajat akarok akkor is fodrászhoz megyek. Nyilván én is megtudom csinálni, de nem olyan mint egy szakember. És jók az otthoni videók, de nem mindenkinek. És látod hogy eredmény szinte semmi. Én kértem otthonra is gyakorlatokat az edzőmtől azokra a pontokra ami nem tetszik.

Ha eredményt akarsz akkor kérj személyre szabott segítséget. És konzultáljatok havonta egyszer a haladásod függvényében. Akkor nem kell kondiba járnod de havi egyszer átveszitek hogy állsz, haladsz, lehet e fokozni stb…

Én azt tapasztaltam hogy amíg otthon fél kilós súlyokkal tornáztam addig az edző sokkal nagyobbakat ad a kezembe, illetve voltak gyakorlatok amiket nem is jól csináltam.

Azért írtam hogy kell a segítség, a felügyelet, mert ő már a 2. havi találkozásnál változtatott volna.

Érted mit akarok mondani?

2023. febr. 19. 15:16
 27/27 anonim ***** válasza:
Szerintem sem sok minden látszik, kábé annyi hogy a másodikon jobban kihúztad magad.
2023. febr. 19. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!