Van különbség? Látszik valami?(kép)
nem bantasbol de semmi nem latszik az 1 eves fejlodesedbol , gondolom fizettel is erte..
ha valami haszos tornat akarsz otthonra fokent sulyzost akkor ezt ajanlom
21-es!
Tapasztalatbol ajanlod? Meglestem en is, es tetszenek, erdekelne a tapasztalatod, ha van, hogy valoban hasznos-e?
23-mas hasznos -e ? ez nem egy cloe thing es bohockodas persze hogy hasznos ha normalisan etkezel is melle!
ismerosomnek bevalt en meg messze vagyok de igyekszem :)
+2 videos akit meg ajanlok
Growingannanas https://www.youtube.com/@growingannanas/search?query=diet
fitness__kaykay https://www.youtube.com/@fitness__kaykay/videos
+ Growingannanas ingyenes etrendje [link]
nem kell tobb 30-50 ezer forintokat koltani olyanra amit ingyen is megtalalsz a neten
19 vagyok
Nem azért írtam a konditermet, hogy járj. Így hogy nincs nálunk gyerek így is nagyon nehéz időt szakítani rá. Elhiszem hogy nincs rá időd 2 gyerek mellett. Csak azért írtam hogy attól beszélhetnél egy jó edzővel, hogy otthonra mit ajánl. Mert ég és föld a különbség. Mert ha jó hajat akarok akkor is fodrászhoz megyek. Nyilván én is megtudom csinálni, de nem olyan mint egy szakember. És jók az otthoni videók, de nem mindenkinek. És látod hogy eredmény szinte semmi. Én kértem otthonra is gyakorlatokat az edzőmtől azokra a pontokra ami nem tetszik.
Ha eredményt akarsz akkor kérj személyre szabott segítséget. És konzultáljatok havonta egyszer a haladásod függvényében. Akkor nem kell kondiba járnod de havi egyszer átveszitek hogy állsz, haladsz, lehet e fokozni stb…
Én azt tapasztaltam hogy amíg otthon fél kilós súlyokkal tornáztam addig az edző sokkal nagyobbakat ad a kezembe, illetve voltak gyakorlatok amiket nem is jól csináltam.
Azért írtam hogy kell a segítség, a felügyelet, mert ő már a 2. havi találkozásnál változtatott volna.
Érted mit akarok mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!