1/11 anonim válasza:
Rendes képeket nem tudsz feltenni? Mert ezeken egyiken sem látszol, teljesen más beállásban vagy a kettön, szóval még véletlen sem lehet összehasonlítani ezeket.
3/11 anonim válasza:
Híztál combra? Más különbséget nem látok.
5/11 A kérdező kommentje:
A kedves anyukád az elefánt!
Normálisan kérdeztem, nem kell egyből paraszt mód viselkedni, de tudod nem is baj. Én még lefogyhatok, de te sajnos ilyen maradsz!
2018. jan. 31. 19:45
6/11 anonim válasza:
Bocsi, kicsit sokat ittam, de én reggelre kialszom...
7/11 anonim válasza:
Én nem látok különbséget, mindkét képen egy nagy has van.
8/11 anonim válasza:
Kedves kérdező! Tényleg ne haragudj de én sem látok semmi pozitív változást. Negatívot viszont igen, mintha nagyobb lenne a combod a második képen de lehet csak a nadrág miatt. Tükör előtt mindig ugyanabban a ruhában ( nadrág is ugyanaz) ugyanabban a pózban készíts képeket. Úgy ha van vàltozás akkor szembe fog tűnni.
9/11 anonim válasza:
Nem látszik semmi. Miért minek kellene látszani?
10/11 anonim válasza:
A második a kezdő kép?
Mert akkor bocsi, de nagyobb a combod, ha a felső a második akkor jobb.
DE nem egyforma a két kép, ugyanabban a ruhában kéne, vagy legalább egyforma pózban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!