Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van különbség? Látszik valami?...

Van különbség? Látszik valami?(kép)

Figyelt kérdés
Két kép között 1 év van.
2023. febr. 18. 18:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Igazából fittnek lenni, zsírt leadni, izmosodni szeretnék.

Itthon használok kis súlyokat, szalagot, minibandet.

Nem tudok két kicsi gyerek mellől eljárni sehova.

Azért jó lenne fejlődni 😕

2023. febr. 18. 19:56
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
Látszik némi különbség. Kisebb has. Vékonyabb lábak. Valahogy Formátlanabb is vagy. Bocs. Az eredeti állapot jobb volt.
2023. febr. 18. 20:13
 13/27 anonim ***** válasza:
62%
10. Az a lényeg hogy mozogjon rendszeresen. Felesleges ha nem akar testépítő karriert befutni, és nem is mindenkinek van pénze edzőterembe járni.
2023. febr. 18. 20:18
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

Ki beszélt itt testépítésről?

Ha az lenne csak a lényeg, hogy mozogjon rendszeresen, akkor nem érdekelné, hogy fejlődik-e, vagy sem.

Az edzőterembe szerinted csak testépítők járnak?

A realitás az, hogy otthoni gumiszalagos edzésekkel és tornákkal nem fogsz tudni fejlődni, és lám, itt egy példa erre. Nem muszáj edzőterem, ha tudod növelni a progressziót. A tested nem tudja, hogy te éppen edzőteremben edzel, vagy pedig otthon. Viszont a terhelést érzi, amit gumiszalagokkal nem lesz hatékony. Ennyi, ezek tények, sajnálom.

2023. febr. 18. 20:33
 15/27 A kérdező kommentje:

Én csak jól szeretnék kinézni, fittnek lenni, nem plöttyedni.

Nem akarok testepito lenni

2023. febr. 18. 20:36
 16/27 anonim ***** válasza:
89%

Valami változás látszik, de egy év alatt sokkal többet is el lehetne érni.

Keress meg egy személyi edzőt, kérj tőle tanácsot. Hátha ad pár jó tippet hogyan és mit tudnál javítani. Az akarat megvan benned, akkor használd ki ügyesebben.

Amúgy minden tiszteletem a tied, 2 gyerek mellett keveseknek van energiája ilyesmire.

2023. febr. 18. 20:45
 17/27 anonim ***** válasza:
55%

5-ös vagyok.

Ha nagyon nézem, akkor a combodat feszesebbnek, izmosabbnak látom. De 1 év alatt tényleg sokkal többet lehetne fejlődni. Emelni a terhelést fokozatosan, mert ha hozzászokik a tested valamihez és azt ismétled hónapokon át, akkor nem lesz fejlődés, hiszen nem terhelés a testednek, nem fog izmot építeni.

Amúgy szuper, hogy igényes vagy a külsődre, nem hanyagolod el magad, pláne gyerekek mellett! Le a kalappal!

De tényleg keress egy szakembert, aki tud segíteni akár az otthoni edzéshez tippeket adni stb, ne menjen el ennyi energiád feleslegesen. Illetve nem felesleges, de külsőre nincs sok látszatja így.

A súly miatt meg ne ijedj meg, naponta változhat 2-3 kg-ot a testsúly a benned levő folyadék, étel, és széklet miatt. Plusz ha leadsz egy kis zsírt és izmot szedsz fel, akkor kb. többet fog mutatni a mérleg.

2023. febr. 18. 20:53
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem muszáj gyorsan fogyno, amúgy sincs szerintem felesleged, de az utóbbi képen már jelentősen látszik a változás (saját meglátásom szerint) és szerintem izmosodtal is. Folytasd!:) A lassabb fogyás jobb, és biztosabb mint a gyors fogyás
2023. febr. 18. 21:02
 19/27 anonim ***** válasza:
41%

13

Akkora butaságot írtál. Látszik hogy soha nem voltál még konditerem és egy személyi edző közelében.

Én is sokáig otthon tornázgattam és kb pont annyi eredményem volt mint a kérdezőnek. Amíg otthon fél kilós súlyokkal bohóckodtam addig a konditeremben a sokszorosával. És annyira nem vagyok testépítő. Csak jobban látszik sokkal a formámon.

Annyira más volt mikor először edzeni kezdtem az edzővel, hogy csak lestem hogy mennyire nem volt értelme otthon. Mikor régen írták hogy az csak p. nci szellőztetés. Ki voltam akadva. Hát azóta belátom igazuk volt.

2023. febr. 18. 21:45
 20/27 A kérdező kommentje:

Fogyni nem nagyon akarok (53-55kg vagyok /168 cm)

Mint mondtam, konditerembe nem fogok járni, időm nincs, nem venném el a gyerekek idejét ezzel. Inkább velük vagyok addig.

Szeretnék formás anyuka lenni.

Tavasztól megprobalom a futást.

Ezt lehet úgy is, hogy ők a játszóteren játszanak, én mellettük futok akár.

Majd ha nagyobbak lesznek és több az időm akkor talán tudok járni valahova.

Nem csak úgy tornázgatok, tagja vagyok egy gyerunkanyukam nevű közösségnek, itt folyamatosan nehezedő szintek vannak, szakemberekkel összeállitott, kifejezetten anyukáknak való otthoni tornák. De ezek szerint mégsem elég.

Most lépek az ötös, legmagasabb szintre.

2023. febr. 19. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!