Használ valaki fehérjeport? Lányként segítség kellenne.
Kb 1 hónapja keményen edzek, napi 3-6 km futás. Ez változó. Pl: manapság csak max 4, mert nagyon megfáztam, ez pont elég, de gyakran futok 6-ot.
Mellette próbálom kerülni a lisztes, cukros dolgokat, kenyeret rég nem eszem. Eddig a mérleg nem mozdult, kezdek stresszelni miatta, hogy betegség lenne, vagy miért nem????
1 hónasp alatt semmi. Annyi változás, hogy a farmerem nem feszül annyira rajtam.
21 éves vagyok. Jelenlegi súlyom 72 kg.
Most láttam fehérjeport a Tesc_ban. 750 g-mos pár ezerért. Nincs pénzem egy kicsire 5-6 ezerért.
A kérdés az lenne, hogy használhatom, nem leszek fiúsan izmos, egyáltalán jót tesz ez majd nekem. A cél a szálkás vékony láb. Magyarul a testzsírszázalék teljes csökkentése.
Kb decemberig le kellene adnom 10 kg-t, de eddig nem megy. :(
Használjak fehérport, megéri??
Kérdező összekevered a fehérjét a szteroidokkal.Azok okoznak elférfiasodást,a fehérjeital nem tartalmaz hormonokat.A fehérje egyszerű koncentrátum,tehát kaja,csak nem eszed,hanem iszod.
Namost,ilyen helyeken,mint tesco,auchan,meg drogériákban,nem szabad venni ilyesmit,mert célzottan a nők átverésére mennek.De te is megnézhetsz egy ilyen terméket!A fehérje tartalmuk kb 2-4%,a ch meg 30-40%,tehát egyszerű cukrot veszel viszonylag drágán,szép dobozban.
Az amit nézz vásárláskor a termék fehérje tartalma/adag kb 22g,és a ch tartalma-mivel diétázol-nem lehet több 3g/adag.
Csak és kizárólag testépítő táp. kieg. boltban vegyél tejsavót!
Köszönöm szépen!
Nem a rendőrség az elsődleges oka. Mint írtam rosszúl érzem így magam, zavar a túlsúlyom, amit felszedtem.
Valaki kérdezte a fogamzásgátlót: annak köszönhetem a túlsúlyomat, túlzottan növelte az étvágyat, ami későn esett le nekem.
Pár hónapja abbahagytam. Most küzfök a régi súlyom elérésével.
Kb. 3-4 hónapja befejeztem, de eddig semmi. Azt is hallottam már , hogy talán azért áll még a súlyom, mert még nem ürült ki a gyógyszer maximálisan a szervezetemből, és túlzottan köti a vizet.
Érted..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!