Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használ valaki fehérjeport?...

Használ valaki fehérjeport? Lányként segítség kellenne.

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja keményen edzek, napi 3-6 km futás. Ez változó. Pl: manapság csak max 4, mert nagyon megfáztam, ez pont elég, de gyakran futok 6-ot.

Mellette próbálom kerülni a lisztes, cukros dolgokat, kenyeret rég nem eszem. Eddig a mérleg nem mozdult, kezdek stresszelni miatta, hogy betegség lenne, vagy miért nem????

1 hónasp alatt semmi. Annyi változás, hogy a farmerem nem feszül annyira rajtam.

21 éves vagyok. Jelenlegi súlyom 72 kg.

Most láttam fehérjeport a Tesc_ban. 750 g-mos pár ezerért. Nincs pénzem egy kicsire 5-6 ezerért.

A kérdés az lenne, hogy használhatom, nem leszek fiúsan izmos, egyáltalán jót tesz ez majd nekem. A cél a szálkás vékony láb. Magyarul a testzsírszázalék teljes csökkentése.

Kb decemberig le kellene adnom 10 kg-t, de eddig nem megy. :(

Használjak fehérport, megéri??

2010. okt. 5. 11:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kérdező összekevered a fehérjét a szteroidokkal.Azok okoznak elférfiasodást,a fehérjeital nem tartalmaz hormonokat.A fehérje egyszerű koncentrátum,tehát kaja,csak nem eszed,hanem iszod.

Namost,ilyen helyeken,mint tesco,auchan,meg drogériákban,nem szabad venni ilyesmit,mert célzottan a nők átverésére mennek.De te is megnézhetsz egy ilyen terméket!A fehérje tartalmuk kb 2-4%,a ch meg 30-40%,tehát egyszerű cukrot veszel viszonylag drágán,szép dobozban.

Az amit nézz vásárláskor a termék fehérje tartalma/adag kb 22g,és a ch tartalma-mivel diétázol-nem lehet több 3g/adag.

Csak és kizárólag testépítő táp. kieg. boltban vegyél tejsavót!

2010. okt. 5. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem eszek napi fél kiló csirkemellet.De úgy érzem ahhoz hogy normálisan felkészüljek egy ilyen alkalmasságira nincs is rá szükség.
2010. okt. 5. 13:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Nem a rendőrség az elsődleges oka. Mint írtam rosszúl érzem így magam, zavar a túlsúlyom, amit felszedtem.

Valaki kérdezte a fogamzásgátlót: annak köszönhetem a túlsúlyomat, túlzottan növelte az étvágyat, ami későn esett le nekem.

Pár hónapja abbahagytam. Most küzfök a régi súlyom elérésével.

2010. okt. 5. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha abbahagytad a gyógyszert, akkor az már önmagában elég, hogy normalizálódjon a túlsúlyod, nincs szükség drasztikusabb dolgokra, mint normális esetben az egészséges életmőd.
2010. okt. 5. 13:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Kb. 3-4 hónapja befejeztem, de eddig semmi. Azt is hallottam már , hogy talán azért áll még a súlyom, mert még nem ürült ki a gyógyszer maximálisan a szervezetemből, és túlzottan köti a vizet.

Érted..

2010. okt. 5. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!