Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használ valaki fehérjeport?...

Használ valaki fehérjeport? Lányként segítség kellenne.

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja keményen edzek, napi 3-6 km futás. Ez változó. Pl: manapság csak max 4, mert nagyon megfáztam, ez pont elég, de gyakran futok 6-ot.

Mellette próbálom kerülni a lisztes, cukros dolgokat, kenyeret rég nem eszem. Eddig a mérleg nem mozdult, kezdek stresszelni miatta, hogy betegség lenne, vagy miért nem????

1 hónasp alatt semmi. Annyi változás, hogy a farmerem nem feszül annyira rajtam.

21 éves vagyok. Jelenlegi súlyom 72 kg.

Most láttam fehérjeport a Tesc_ban. 750 g-mos pár ezerért. Nincs pénzem egy kicsire 5-6 ezerért.

A kérdés az lenne, hogy használhatom, nem leszek fiúsan izmos, egyáltalán jót tesz ez majd nekem. A cél a szálkás vékony láb. Magyarul a testzsírszázalék teljes csökkentése.

Kb decemberig le kellene adnom 10 kg-t, de eddig nem megy. :(

Használjak fehérport, megéri??

2010. okt. 5. 11:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ne a kg-okat, hanem a centiket nézd és a sport kategóriában több szerencséd lenne normális választ kapni....
2010. okt. 5. 11:56
 2/15 anonim válasza:
100%

A fogyáshoz a testmozgás mellett csökkentened kell a szénhidrát bevitelt. Ezek a tescos fehérjék nem hiszem hogy használnának és a minőségük is erősen megkérdőjelezhető.

Ha bővebb információra van szükséged akkor: www.body.builder.hu

2010. okt. 5. 11:56
 3/15 A kérdező kommentje:

Mint írtam, a szénhidrátot abszolút csökkentettem.

Azért nem akarok minőségi terméket, mert 1. írtó drága, 2.félek, hogy mivel erős adalékokat tartalmaz túl férfias izmok alakulnának ki.

Tudom, a cm-t nézem, de nekem a súlyomból is csökkenem kellene. Rendőrséghez fogok felvételizni, ahol testtömegindexet mérnek. Másrészt, nem ez a jellemző súlyom, hanem 55-60 kg, így zavar. Nehezebben mozgok stb.

Másnak már beindult volna a fogyása.

2010. okt. 5. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:

"Azért nem akarok minőségi terméket, mert 1. írtó drága, 2.félek, hogy mivel erős adalékokat tartalmaz túl férfias izmok alakulnának ki."

Ha nem szedsz hormonkészítményeket, akkor a puszta táplálkozástól nem lesz semmilyen izmod. Az izom a kielégítő táplálkozás melletti intenzív súlyzós edzés hatására alakul ki, de nőnél az se drasztikus mértékben.

A fehérjeporra is a fentiek igazak, gondold át, hogy mit írsz, illetve olvass utána, vagy kérdezz meg egy fitness, vagy testépítő edzőt erről.

2010. okt. 5. 12:03
 5/15 A kérdező kommentje:

Azért érdeklődöm itt, mert soha nem használtam, így fogalmam nincs róla.

Reméltem, itt találok edzőket, vagy olyanokat, akik használják, letudják írni személyes tapasztalataikat.

2010. okt. 5. 12:05
 6/15 anonim ***** válasza:
fogamzásgátlót szedsz?
2010. okt. 5. 12:10
 7/15 anonim ***** válasza:

"Azért érdeklődöm itt, mert soha nem használtam, így fogalmam nincs róla"

Akkor leírom érthetőbben. Nincs lényegi különbség a túró, csirkemell fehérje és a fehérjepor között. A fehérjepor egy kiegészítő, a szükséges és elégséges táplálkozást egészíti ki. Annyival jobb, hogy zsír és cukormentes fehérje, de z nem instant izom, csak puszta táplálékot kiegészítő fehérje. Tetszik érteni? :P

2010. okt. 5. 12:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Egyébként nem tudom miért lenne rendőrségnél BMI, amikor még rendőr testépítő versenyeket is szoktak rendezni, van 1-2 komoly arc köztük. Hogy azoknak nem jó a BMI-je az 100%.
2010. okt. 5. 12:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már!!! Én is rendőrségi alkalmasságira készülök, de eszembe nem jutna fehérje port inni.Amúgy meg nem kell olyan komolyan venni azt a testzsír mérést.Voltam katonai alkalmasságin is és ha nem vészesen túlsúlyos akkor nem szólnak semmit.De ha kövér is vagy inkább az a lényeg hogy megfeleljen a fizikain meg az eü. részén.Max. szólnak hogy fogyni kéne de ettől nem leszel hátrányban.
2010. okt. 5. 12:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: Miért nem jutott eszedbe a fehérjepor? Napi fél kiló csirkemell az megvan?
2010. okt. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!