Használ valaki fehérjeport? Lányként segítség kellenne.
Kb 1 hónapja keményen edzek, napi 3-6 km futás. Ez változó. Pl: manapság csak max 4, mert nagyon megfáztam, ez pont elég, de gyakran futok 6-ot.
Mellette próbálom kerülni a lisztes, cukros dolgokat, kenyeret rég nem eszem. Eddig a mérleg nem mozdult, kezdek stresszelni miatta, hogy betegség lenne, vagy miért nem????
1 hónasp alatt semmi. Annyi változás, hogy a farmerem nem feszül annyira rajtam.
21 éves vagyok. Jelenlegi súlyom 72 kg.
Most láttam fehérjeport a Tesc_ban. 750 g-mos pár ezerért. Nincs pénzem egy kicsire 5-6 ezerért.
A kérdés az lenne, hogy használhatom, nem leszek fiúsan izmos, egyáltalán jót tesz ez majd nekem. A cél a szálkás vékony láb. Magyarul a testzsírszázalék teljes csökkentése.
Kb decemberig le kellene adnom 10 kg-t, de eddig nem megy. :(
Használjak fehérport, megéri??
A fogyáshoz a testmozgás mellett csökkentened kell a szénhidrát bevitelt. Ezek a tescos fehérjék nem hiszem hogy használnának és a minőségük is erősen megkérdőjelezhető.
Ha bővebb információra van szükséged akkor: www.body.builder.hu
Mint írtam, a szénhidrátot abszolút csökkentettem.
Azért nem akarok minőségi terméket, mert 1. írtó drága, 2.félek, hogy mivel erős adalékokat tartalmaz túl férfias izmok alakulnának ki.
Tudom, a cm-t nézem, de nekem a súlyomból is csökkenem kellene. Rendőrséghez fogok felvételizni, ahol testtömegindexet mérnek. Másrészt, nem ez a jellemző súlyom, hanem 55-60 kg, így zavar. Nehezebben mozgok stb.
Másnak már beindult volna a fogyása.
"Azért nem akarok minőségi terméket, mert 1. írtó drága, 2.félek, hogy mivel erős adalékokat tartalmaz túl férfias izmok alakulnának ki."
Ha nem szedsz hormonkészítményeket, akkor a puszta táplálkozástól nem lesz semmilyen izmod. Az izom a kielégítő táplálkozás melletti intenzív súlyzós edzés hatására alakul ki, de nőnél az se drasztikus mértékben.
A fehérjeporra is a fentiek igazak, gondold át, hogy mit írsz, illetve olvass utána, vagy kérdezz meg egy fitness, vagy testépítő edzőt erről.
Azért érdeklődöm itt, mert soha nem használtam, így fogalmam nincs róla.
Reméltem, itt találok edzőket, vagy olyanokat, akik használják, letudják írni személyes tapasztalataikat.
"Azért érdeklődöm itt, mert soha nem használtam, így fogalmam nincs róla"
Akkor leírom érthetőbben. Nincs lényegi különbség a túró, csirkemell fehérje és a fehérjepor között. A fehérjepor egy kiegészítő, a szükséges és elégséges táplálkozást egészíti ki. Annyival jobb, hogy zsír és cukormentes fehérje, de z nem instant izom, csak puszta táplálékot kiegészítő fehérje. Tetszik érteni? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!