Értelmetlen, funkciótlan, tudománytalan, sokszor kontraproduktív is.
2023. febr. 17. 16:03
2/23 anonim válasza:
Ahogy az egyes mondja.
2023. febr. 17. 16:22
3/23 anonim válasza:
Mi sűrűbben szoktuk nyomni, kb. hetente, és 36 órásat, de van hogy 48 órásat. Fittek vagyunk, erősek, egészségesek, tele energiával. Sosem vagyunk betegek. Nagyon nagyon jót teszel a szervezetednek a böjttel.
I-am.hu, mint hiteles szakmai forrás, 2023-ban, amikor ingyen hozzáférsz a legkülönbözőbb nemzetközi metaanalízisek adatbázisaihoz. Értem.
2023. febr. 17. 17:27
5/23 anonim válasza:
Bárhol utána tudsz olvasni az autofágia fogalmának. Ez egy létező dolog.
2023. febr. 17. 17:31
6/23 anonim válasza:
"Bárhol utána tudsz olvasni az autofágia fogalmának"
Igen, pont ez a baj, hogy az emberek bárhol és akárhol olvasnak utána a dolgoknak, és nem hiteles, szakmai forrásokból tájékozódnak. Írd be a keresőbe, hogy autofágia, és ki fogd dobni egy házipatika, egy vitalgalaxy, meg egy 24.hu cikket. Ezek nem szakmai források. Csak egyetlen tanulmány-adatbázist kéne megnyitni, és láthatóvá válna, hogy a böjtölésnek semmilyen tudományos megalapozottsága és kutatási háttere nincsen, viszont a szociális médiában mostanában a laikusok körében rendkívül divatos "böjtguruk" által kinyilatkoztatott bullshiteket napi szinten cáfolja meg legalább egy vizsgálati anyag.
2023. febr. 17. 17:39
7/23 anonim válasza:
Semmi értelme.
2023. febr. 17. 17:56
8/23 anonim válasza:
Én azt tudom elmondani, amit saját bőrömön tapasztaltam. Kb. 15 évvel ezelőtt kezdtem el böjtölni, akkor még nem tudatosan. Véletlenül úgy alakult, hogy csak egyszer ettem egy nap. Észrevettem, hogy mintha kicseréltek volna. Később kezdtem el ezzel foglalkozni, hogy ez a böjt mi is tulajdonképpen, és azóta már tudatosan csinálom. Mióta így élek, teljesen újjászülettem, nem is emlékszem, hogy mikor voltam beteg utoljára, sosem vagyok fáradt stb. Rengeteg pozitív hozadéka van, tehát nem érdekel, ha szerinted nem megalapozott, az érdekel, amit én magamon tapasztalok. Te ezeket gondolom úgy állítod, hogy életedben nem böjtöltél, ennélfogva fogalmad sincs, miről beszélsz.
2023. febr. 17. 17:57
9/23 anonim válasza:
8: tehéntrágyát se ettem még, mégis biztos vagyok benne, hogy nem finom.
2023. febr. 17. 18:01
10/23 anonim válasza:
Inkább igyál 1 napig vagy hétig méregtelenítő teát. Az is xar, de legalább van haszna és nem leszel éhes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!