Hogyan utáljam meg az evést?
Ha sokaig nem eszel, akkor a szervezetben hiany keletkezik, aztan ha erre bepakolsz egy csomo kajat akkor a szervezet ezt el fogja egybol raktarozni, hogy ha kesobb is tapanyaghiany lesz legen tartalek, es hova rakja el? ZSIRBA!
Igy konnyu hizni...
"Nézz meg a youtube-on 1-2 vágóhidas videót. A húst elelejtheted utána, a zöldségetmegnyugodtan eheted." Hust nem enni a legnagyobb hulyeseg ha engem kerdezel. Sovany hustol mint a pulyka, csirke, hal, nem fogsz elhizni, max ha nem viszel be allati feherjet akkor az izomzatodat bontod le, de nem izmot hanem zsirt kell bontani...
Ha napi 6-7-szer eszel keveset, es mondjuk hanyagolod a buza es kukorica alapu termekeket es helyettuk rizsre es zabra valtasz az sokat segit. jahh es szemelyes eszrevetel: Ha ilyen feldolgozott cuccokat veszel, amikben van egy rakat e-betus cucc meg allomanyjavito meg mifene (parizer, ujabban a kenyerek, udito) nahh ezektol szepen el lehet hizni.
En sovany husokon, meg rizsen zabon es zoldsegeken elek joideje (persze testsulyhoz mert mennyisegben) mellette sportolok heti 4-szer, es gyakorlatilag egy gramm felesleg nincs rajtam...
(Tigi)
előttem író te tényleg azt hiszed,hogy hús és zöldség létezik csak? a kérdés feltevője sem a hústól hízott el nyilván, hanem a még zsírosabb kajáktól.
azt írtad,hogy kibírsz 12 órát evés nélkül aztán meg rádtör az ehetnék és zabálsz mint az állat. DE akkor miért nem eszel kis adagokban? hogy sosem legyél éhes?
reggel egyél bőven, aztán tízóraira kevesebbet, ebédre még kevesebben uzsira még kevesebbet és vacsira még kevesebet..próbáld ki.(:
Ez szemelyenkent valtozik, nem lehet megmondani.
40-60 perc tempos seta 1-2 naponta mar elegendo lehet.
(Tigi)
csináld azt, hogy reggel elmész futni, este pedig sétálni.
6 után ne egyél, minden nap igyál zöld teát, és ásvány vizet(vízből min 1,5 litert,)
ne egyél chipseket, csokikat, cukrokat, semmmi ilyet.
a legfontosabb,hogy egyél reggelit(akkor a legtöbbet) ebédet,és vacsorát!
étkezés előtt igyál meg 2 dl vizet, hogy kevesebbet tudj enni!
Ugyanilyen problélám van, ha gondolod, írj nekem is!
takacseszter0@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!