Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet bírni a nem-evést?...

Hogy lehet bírni a nem-evést? SOS!

Figyelt kérdés

2 napja kezdtem el, nem eszek kenyeret(csak teljeskiörlésűt, de abból is keveset), édességnek pedig csak 1 gyümölcsjoghurtot ettem hozzá egy kis banánt. De csokit meg hasonlókat nem ettem 3 napja, ami nálam nagy szám ugyanis minden nap azt zabáltam. 2 napja idegbeteg vagyok, félek h ez az evés miatt van, hiányzik a tésztaféla az édesség, de nem fogom elrontani. Mit csináljak, hogy ne készüljek ki ennyire??? Mozogni nem mozgok, így viszont biztos , hogy tovább fog tartani a fogyás, ugyh valamit mozognom kellene, de mit?

Köszi a választ!

2010. nov. 27. 17:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%

őőőő, mondjuk elhatározásod ellenére....mozoghatál?

tudod, hogy ez káros a szervezetedre? leesik a vércukrod, összeesel az utcán, aztán ráhajt a villamos a fejedre.

viccen kívül, ezzel NEM FOGSZ FOGYNI, csak a víz távozik belőled, és ha fogysz is, az se lesz tartós

te hülye...

22/L

2010. nov. 27. 18:01
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
ja + még annyit. előbb halsz meg, semmint ezzel a módszerrel fogynál.
2010. nov. 27. 18:02
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem értem , hogy miért kell lehülyézni, értelmes választ vártam. Gondolom félreértted amit a fentiekben elmondtam, nem értem h attól miért esel össze ha elhagyod a fehérkenyeret meg az édességeket az étkezésből, ezért lennék hülye?? Bocs h. nem akarok még 20 kilót felszedni és cukorbeteg lenni... de kösz a hasznos választ nem kellett volna fáradnod.
2010. nov. 27. 18:06
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
szia! tapasztalatból tudom, hogy az első egy hét a legrosszabb! utána élvezni fogod, nem vicc. én 92 kg voltam.. amugy ha éhes vagy egyél meg egy almát! foglald le magad! megéri, tudom milyen. ez ilyen pszichés ételfüggőség.
2010. nov. 27. 18:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bár én nem nagyon értek hozzá,de azt tudom,hogyha sokáig nem eszek édességet,kenyérfélét, én is ideges leszek...egy jó megoldás van erre...szépen fokozatosan lezsoktatni magad az édességről...Szóval,ha eddig 2 tábla csokit ettél naponta,akkor csökkentsd le másféltáblára..és juss el egészen az egy héten 2x 3 kockáig:) stb.. érted ugye?
2010. nov. 27. 18:14
 6/15 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm, hogy válaszoltatok!
2010. nov. 27. 18:20
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia

hát figyu tényleg mozogni kéne vmit

de az már most rossz h még csak 3 nap és szenvedsz vmit akkor nagyon nem jó

teljes kiőrlésű kenyeret nyugodtan ehetsz reggelire nos itt már meg is van a kenyéféleség

ha kivánod az édeséget kakaó édesítővel

tízórai gyümölcsök

én régen még azt csináltam h amikor kivántam az édeséget mondjuk ebédnél (mert én nem ettem salátákat hanem csökkentettem az adagokat) és mondjuk 1-2 kanál rizs, hussal és mellé sütöttem mindig vmien gyümölcsöt (körtét, almát) nagyon jó íze lesz az ételnek tőle, és meg is volt az édesség

norbi pufis csokis búzapelyhe nagyon nagyon finom korpofvit keksz mézzel

túró mézzel, gyümölccsel

frissen facsart gyümölcslevek

magas kakaótartalmú étcsoki )1-2 kocka)

natúr joghurt mézzel/fahéjjal/gyümölccsel

pár nap és elmúlik az édesség utáni vágy

rágózz

2010. nov. 27. 18:58
 8/15 anonim ***** válasza:

ha úgy érzed kezdesz éhes lenni, de már nem szabadna enni (mert késő van , vagy eleget ettél, vagy akármiért) , vagy megkívánod az édességet igyál meg egy pohár vizet !

lehet csapvíz,szénsavas bármilyen. egy pohár és nem is leszel éhes :)

vagy ha nem vagy oda a vízért.. egy alma;)

azt még későn is eheted semmi bajod nem lesz ;)

2010. nov. 27. 19:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia! Rosszul attól lehetsz, ha hirtelen hagysz el mindent az étkezésedből, ami eddig a szervezetednek mindennapos volt. Fokozatosan kellene csökkentened a mennyiséget, így csak sokkolod a szervezeted.

Próbáltad már a 90 napos fogyókúrát? A barátnőm két hónap alatt kb. 10 kilót adott le vele.

2010. nov. 27. 19:02
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! igen próbáltam már a 90 naposat, annyit értem el vele, hogy minden reggel görcsölt a gyomrom a reggeli gyümölcsevéstől, így egy hónapig bírtam. Amúgy meg azt olvastam h a 90 napos után simán visszahízod amit leadtál vagy még többet, de persze nyilván vannak kivételek. Nekem sajnos nem jött be...:S
2010. nov. 27. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!