Hogy lehet bírni a nem-evést? SOS!
2 napja kezdtem el, nem eszek kenyeret(csak teljeskiörlésűt, de abból is keveset), édességnek pedig csak 1 gyümölcsjoghurtot ettem hozzá egy kis banánt. De csokit meg hasonlókat nem ettem 3 napja, ami nálam nagy szám ugyanis minden nap azt zabáltam. 2 napja idegbeteg vagyok, félek h ez az evés miatt van, hiányzik a tésztaféla az édesség, de nem fogom elrontani. Mit csináljak, hogy ne készüljek ki ennyire??? Mozogni nem mozgok, így viszont biztos , hogy tovább fog tartani a fogyás, ugyh valamit mozognom kellene, de mit?
Köszi a választ!
őőőő, mondjuk elhatározásod ellenére....mozoghatál?
tudod, hogy ez káros a szervezetedre? leesik a vércukrod, összeesel az utcán, aztán ráhajt a villamos a fejedre.
viccen kívül, ezzel NEM FOGSZ FOGYNI, csak a víz távozik belőled, és ha fogysz is, az se lesz tartós
te hülye...
22/L
Szia
hát figyu tényleg mozogni kéne vmit
de az már most rossz h még csak 3 nap és szenvedsz vmit akkor nagyon nem jó
teljes kiőrlésű kenyeret nyugodtan ehetsz reggelire nos itt már meg is van a kenyéféleség
ha kivánod az édeséget kakaó édesítővel
tízórai gyümölcsök
én régen még azt csináltam h amikor kivántam az édeséget mondjuk ebédnél (mert én nem ettem salátákat hanem csökkentettem az adagokat) és mondjuk 1-2 kanál rizs, hussal és mellé sütöttem mindig vmien gyümölcsöt (körtét, almát) nagyon jó íze lesz az ételnek tőle, és meg is volt az édesség
norbi pufis csokis búzapelyhe nagyon nagyon finom korpofvit keksz mézzel
túró mézzel, gyümölccsel
frissen facsart gyümölcslevek
magas kakaótartalmú étcsoki )1-2 kocka)
natúr joghurt mézzel/fahéjjal/gyümölccsel
pár nap és elmúlik az édesség utáni vágy
rágózz
ha úgy érzed kezdesz éhes lenni, de már nem szabadna enni (mert késő van , vagy eleget ettél, vagy akármiért) , vagy megkívánod az édességet igyál meg egy pohár vizet !
lehet csapvíz,szénsavas bármilyen. egy pohár és nem is leszel éhes :)
vagy ha nem vagy oda a vízért.. egy alma;)
azt még későn is eheted semmi bajod nem lesz ;)
Szia! Rosszul attól lehetsz, ha hirtelen hagysz el mindent az étkezésedből, ami eddig a szervezetednek mindennapos volt. Fokozatosan kellene csökkentened a mennyiséget, így csak sokkolod a szervezeted.
Próbáltad már a 90 napos fogyókúrát? A barátnőm két hónap alatt kb. 10 kilót adott le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!