Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet bírni a nem-evést?...

Hogy lehet bírni a nem-evést? SOS!

Figyelt kérdés

2 napja kezdtem el, nem eszek kenyeret(csak teljeskiörlésűt, de abból is keveset), édességnek pedig csak 1 gyümölcsjoghurtot ettem hozzá egy kis banánt. De csokit meg hasonlókat nem ettem 3 napja, ami nálam nagy szám ugyanis minden nap azt zabáltam. 2 napja idegbeteg vagyok, félek h ez az evés miatt van, hiányzik a tésztaféla az édesség, de nem fogom elrontani. Mit csináljak, hogy ne készüljek ki ennyire??? Mozogni nem mozgok, így viszont biztos , hogy tovább fog tartani a fogyás, ugyh valamit mozognom kellene, de mit?

Köszi a választ!

2010. nov. 27. 17:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy fokozatosság, ne egyszerre vonja meg mindent magadtól. Először a fehérkenyeret cseréld le, majd ha megszoktad a tésztát (bár heti 1x ehetesz durumtésztát), hát a csoki cukrosüdítő chips és társai az szigorúan tilos, de vacsorára az ebédről megmaradt husi salátával finom, a rizst is lecseréltem már barnarizsre, a sovány túró is remek vacsora egy kis édesítővel, vagy abonett (ami 100 teljeskiőrlésű)... de eddig 3 hónapig tartott nekem az út, viszont nem szenvedtem.
2010. nov. 27. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Amiatt vagy rosszul, mert kevés szénhidrátot viszel be. Fogyókúra idején is biztosítani kell elegendő szénhidrátot, mivel az működteti az agyban végbemenő folyamatokat, ez adja az energiát. Ha ez nincs meg, ingerült leszel.

Délelőtt nyugodtan egyél több teljes kiőrlésű kenyeret, sok gyümölcsöt. Ha édes ízre vágysz, vegyél Norbis vagy CBA márkájú csokis pudingot, ezek cukormentesek, de nagyon finomak. Vagy készíthetsz forró csokit (1,5%-os tejjel, édesítővel és szerencsi, natúr kakaóporral). Így abszolút diétás.

Ja és elsősorban a minőségre kell figyelni, a kaja összetételére, nem pedig a mennyiségre.

2010. nov. 27. 22:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem egyél nyugodtan, csak csökkentsd az adagot és mellette nyomd a "fogyis egészséges" cuccot, rendszeres mozgás és minden okés lesz, testileg-lelkileg.
2010. nov. 28. 00:14
 14/15 Manka68 válasza:

Szia!

Szerintem nem jó a fokozatosság, sokkal nehezebb valamiből kevesebbet enni, mint egyáltalán nem. És nem tudom, te hogy vagy vele, de én minél több szénhidrátot ettem, annál hamarabb éheztem meg újra, és annál nehezebben álltam meg, hogy ne egyek még. Én ezzel a módszerrel, amit elkezdtél, lefogytam 4 hónap alatt 15 kilót, és nem híztam vissza azóta sem. Csak az első pár nap volt nehéz, utána megszűntek az éhségrohamaim. Egyszer ugyan elkövttem azt a hibát, hogy ettem korpás kekszet, mert ajánlották, hogy egészséges, én meg bedőltem. Rögtön éhesedtem megint.. Ahogy leálltam vele, ez elmúlt.

Persze, mozogtam hozzá. Nagyon jó stresszoldó a mozgás, és az éhségérzet is elmúlik tőle. :o)

Én eleinte táncszőnyegen nyomtam, mert nincs időhöz kötve, és zsírégető hatású. Szóval kitartás, és meglesz az eredmény!

2010. nov. 28. 08:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, jobban érzem magam:)
2010. nov. 28. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!