175 cm-hez ez sok?
38 éves nőnek, 175 cm-hez sok a 75 kg?
Mármint ti hogy képzelnétek el egy ilyen testalkatot?
12 hát ne haragudj már, én 187cm magas vagyok, és pár éve mikor igazán férfiasan néztem ki (tehát nem hasban hanem mellkasban volt nagy a kerületem), akkor voltam 76kg.
Mondom, 187cm testmagassággal és az átlagostól fejlettebb izomzattal.
Szóval el lehet gondolkodni
99%-ban nem nézel ki jól, ugyanis kétlem, hogy a 75 kilóból mondjuk 10 izom lenne.
A realitás a löttyedtség, pókhas, izomtalan test. Sok.
Voltak ugyanilyen arányaim 168/68, sportoltam, de még ígyis jó tíz kilóval több felesleg volt rajtam, mint illett volna - és ez meg is látszott rajtam.
"és pár éve mikor igazán férfiasan néztem ki"
Szerinted maximum. Ilyen arányokkal elfújhatott a szél.
Férjem 180/82 és ő férfias. Nem túl kigyúrt, de szép formás, deka háj nincs a hasán, derekán.
És mivel:
Na akkor csacsogd el szépen hány cm a Zurad has és mellkas, valamint felkar kerülete.
Nem mellesleg: hány kocka látszik a hasán? Alkarjában hány eret tudsz megszámolni egy adott kerület mentén? Na, most legyél büszke az aputestű vállalkozóra!
11. Te nagyon sötét vagy. Nem, nem kell 55-60 kilós beteg anorexiás gebének lennie egy 175 centi magas nőnek.
Kérdező: nem , nem sok. Orvosi értelemben sem vagy túlsúlyos, de arra figyelj, hogy erre már ne hízz.
Én 175cm/67kg vagyok. Amíg fogytam, sok állapotot megjártam, 75 kilót is. Semmi bajom nem volt vele, jól éreztem magam és jól néztem ki úgy is, 1db hurkám nem volt sehol 75kilósan sem. Nem volt konkrét szándékom arra, hogy pont 67kg legyek, egészséges testtömegindexet akartam, és a 75kg már az, ehhez a magassághoz. Egyszerűen csak azzal a diétával/étrenddel amire az elején berendezkedtem, +A mozgás, vègül kicsit lejjebb ment a súlyom ennél. Csak annyi változott, hogy 4-5 centivel kisebb a derék és csípőbőségem. Homokóra alkatom van, a formáim ugyanúgy megvannak így is, úgyis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!